Συνέλευση αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

* ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΝΟΕΜΒΡΗ

Δημοσίευση: 04 Οκτ 2024 13:52

Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας οργανώνει έκτακτη γενική συνέλευση των αντιπροσώπων των σωματείων την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου «Τάκης Τσιόγκας», με θέμα την πανελλαδική – πανεργατική απεργία στις 20 Νοεμβρίου.

Όπως ανακοινώνει το ΕΚΛ: «Πάμε όλοι να συντονίσουμε τη δράση μας και να προετοιμάσουμε τη μεγάλη απεργιακή μάχη στις 20 του Νοέμβρη, απαιτώντας 7ωρο – 5νθήμερο – 35ωρο, αυξήσεις στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις εργασίας, για προστασία του εισοδήματός μας, για πλήρη διασφάλιση όλων των σύγχρονων δικαιωμάτων μας.
Είναι αναγκαίο να συζητήσουμε για το πώς θα απαντήσουμε στην κυβέρνηση και τους επιχειρηματικούς ομίλους με βάση το πώς εξελίσσονται τα πράγματα στη ζωή μας, στη δουλειά μας, στη ζωή των οικογενειών μας. Η πραγματικότητα που ζούμε είναι αμείλικτη και σκληρή για τους εργαζόμενους και τον λαό συνολικότερα, για όλους εμάς, δηλαδή, που παράγουμε αυτό τον πλούτο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass