«Ατμομηχανή ανάπτυξης η επαρχία»

* ΤΟΝΙΣΕ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ * ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ» ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2024 13:16

Με το μήνυμα «Συζητάμε με τους πολίτες» ο κ. Μιχάλης Κατρίνης διοργάνωσε χθες ανοιχτή συγκέντρωση και συζήτηση με τους πολίτες στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας.
O υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Ηλείας κ. Μιχάλης Κατρίνης, μίλησε για την ανάγκη αλλαγής στην πολιτική σκηνή της χώρας και παρουσίασε τις θέσεις του για τη μελλοντική πορεία του κόμματος.
Ειδικά για τη Θεσσαλία, υπογράμμισε την ανάγκη για άμεσες αποζημιώσεις στους αγρότες που επλήγησαν από τις καταστροφές, καθώς και για την ανάπτυξη στρατηγικών πολιτικών που θα ενισχύσουν τον πρωτογενή τομέα και την περιφερειακή ανάπτυξη της χώρας.

«Ένα χρόνο μετά την πρωτοφανή καταστροφή οι πληγές στη Θεσσαλία δεν έχουν κλείσει και το πλήγμα που έχει υποστεί η αγροτική οικονομία είναι καίριο. Είναι πρωτοφανές. Δυστυχώς το κράτος κρίνεται τελείως αναξιόπιστο γιατί παρά τις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις έκανε ελάχιστα πράγματα και έχει μεγάλη σημασία. Πρέπει να μιλήσουμε εδώ από τη Λάρισα, για ένα σχέδιο περιφερειακής ανάπτυξης. Πρέπει να μιλήσουμε για τη νέα, τη μεγάλη αλλαγή που θα συνδεθεί με την ξεχασμένη ελληνική επαρχία. Μ’ ένα πραγματικό σχέδιο αναζωογόνησης υπαίθρου. Τώρα είναι η ώρα η επαρχία να είναι η ατμομηχανή ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και της χώρας» είπε συγκεκριμένα.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής Λάρισας κ. Ευαγγελία Λιακούλη, η οποία τόνισε πως η επίσκεψη του Μιχάλη Κατρίνη αποτελεί για μια ακόμα φορά «λαμπρή ευκαιρία να κάνουμε άλλη μια όμορφη συζήτηση, διάλογο, ανταλλαγή απόψεων και θέσεων με τους πολίτες. Αυτός είναι ο σκοπός», ενώ πρόσθεσε πως «στο ΠΑΣΟΚ καλούμαστε ξανά να σηκώσουμε το βάρος της ίδιας μας της ιστορίας. Να υπηρετήσουμε πρώτα την πατρίδα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass