Ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες

ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΣΕ ΣΚΛΗΘΡΟ ΚΑΙ ΕΛΑΦΟ ΑΓΙΑΣ

Δημοσίευση: 02 Οκτ 2024 15:49

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Χρήστου Καπετάνου στα χωριά Σκλήθρο και Έλαφος του Δήμου Αγιάς, είχε την ευκαιρία να συναντήσει τους κατοίκους και να συζητήσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.


Τα θέματα που οι κάτοικοι έθεσαν στον Λαρισαίο βουλευτή ήταν η αγροτική οδοποιία, (από τον Προφήτη Ηλία ως το Κλήμα και από το χωριό ως την Κεραία), η διαγράμμιση του κεντρικού δρόμου, η αποκατάσταση των ζημιών από λακκούβες, καθώς και η ανάγκη τοποθέτησης πυροσβεστικών κρουνών για την πυρασφάλεια της περιοχής.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, με πλήθος κατοίκων να παρευρίσκονται στην περιοδεία, καταθέτοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους. Η δυναμική παρουσία τους επιβεβαιώνει τη σημασία της άμεσης επικοινωνίας με τις τοπικές κοινότητες και την ανάγκη για συνεχή στήριξη και επίλυση των προβλημάτων τους. «Δεσμεύομαι να προωθήσω τα αιτήματα που μου μεταφέρθηκαν και να εργαστώ σκληρά για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν την καθημερινότητά τους» δήλωσε για τις συναντήσεις ο βουλευτής και συμπλήρωσε «Ήδη επικοινώνησα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας για συγκεκριμένα ζητήματα, που βαίνουν προς λύση. Είναι καθήκον μας να επισκεπτόμαστε τα χωριά μας και ιδιαίτερα αυτά που έχουν πιο λίγους κατοίκους για να τα κρατάμε ζωντανά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass