«Μέτωπο» για ανέγερση Πρότυπου Σχολείου

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2024 13:26

«Όταν υπάρχει κοινό όραμα για τον τόπο αλλά και ουσιαστικός συντονισμός για την υλοποίηση αυτού του οράματος, μπορεί να γίνουν “θαύματα”. Κι αυτό συνέβη με την σύσταση του Πρότυπου Σχολείου στη Λάρισα, αλλά και τη δρομολόγηση της ανέγερσης ενός σύγχρονου διδακτηρίου που θα το στεγάσει. Από την κωλυσιεργία, ακόμη και την άρνηση, που αντιμετωπίσαμε όσοι με επιμονή για χρόνια επιδιώξαμε τη δημιουργία Πρότυπου Γυμνασίου και Λυκείου στην πόλη, φθάσαμε φέτος στον αγιασμό των πρώτων τάξεών τους, και ήδη στη δέσμευση του υπουργείου Εσωτερικών για την ταχύτατη κατασκευή ενός κτιρίου που θα μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 750 μαθητές.

Γι’ αυτό τον λόγο και ήρθα στον αγαπητό Δήμαρχο Λαρισαίων για να συνεχίσουμε στον ίδιο συντονισμένο βηματισμό μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Στο κοινό μας “μέτωπο” συμμετέχει ενεργά και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας ο κ. Δημήτρης Κουρέτας, με τον οποίο είχα την ευκαιρία να συζητήσω το ζήτημα, στο περιθώριο της σύσκεψης με το υπουργικό κλιμάκιο για τον ένα χρόνο από τις πλημμύρες, στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο, με σκοπό τον περαιτέρω συντονισμό για την ανέγερση του νέου διδακτηρίου για το Πρότυπο Σχολείο στη Λάρισα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass