Αστεγος και χωρίς προνοιακό επίδομα 44χρονος εξαρτημένος

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΤΟΝ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2024 13:11

Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρόνια χρήστες εξαρτημένων ουσιών, ειδικά μετά την αποφυλάκισή τους, ανέδειξε η απόφαση ενός 44χρονου Λαρισαίου να ανέβει στην ταράτσα κεντρικής πολυκατοικίας και με τον δικό του τρόπο να θελήσει να κάνει γνωστά τα προβλήματά του.

Ο 44χρονος γνώριμος από το παρελθόν στις διωκτικές αρχές -σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» από υποθέσεις ναρκωτικών- ανέβηκε χθες το απόγευμα στην ταράτσα πολυώροφης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Παπακυριαζή, απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του με αφορμή τα προβλήματα στέγης και σίτισης που αντιμετωπίζει, μετά τη διακοπή του προνοιακού επιδόματος, όπως ανέφερε. Μετά από ώρα ο 44χρονος πείστηκε από διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ. να μην προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα, ενώ φέρεται να δήλωσε πως βρίσκεται σε απόγνωση αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα, καθώς όπως ανέφερε δεν είχε στέγη, ενώ δεν λαμβάνει πλέον το προνοιακό επίδομα.
Ο 44χρονος νωρίς χθες βράδυ οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας για λόγους κυρίως προστατευτικής φύλαξης, ενώ σήμερα θα εξεταστεί η κατάσταση της υγείας του και παράλληλα σε συνεργασία με τις κοινωνικές υπηρεσίες αναμένεται να αναζητηθεί λύση με απώτερο σκοπό την άμβλυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην κατάσταση που έχει περιέλθει μετά και την όπως εκτιμάται πολυετή χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass