Δημόσια κλήρωση νοσηλευτικών ειδικοτήτων

*ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ 5ης ΥΠΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΠΠΓΝΛ

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2024 13:20

Στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας συνήλθε χθες το πρωί η επιτροπή για τη δημόσια κλήρωση των νοσηλευτικών ειδικοτήτων, σύμφωνα με την αρ.πρ. 81271/23-9-2024 (ΑΔΑ:ΨΦ1Υ469Η2Γ-ΑΣΙ βάσει του ΦΕΚ 4881/23.08.2024) απόφαση του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, παρουσία των υποψηφίων οι οποίοι ενημερώθηκαν για την κλήρωση με την ανάρτηση στην ιστοσελίδα της 5ης Υ.ΠΕ. και με προσωπικά e -mail που εστάλησαν σε αυτούς.

Όπως σημειώνεται από τη διοίκηση της 5ης ΥΠΕ «η δημόσια κλήρωση πραγματοποιήθηκε για την επιλογή νοσηλευτών/τριών για τη λήψη των κάτωθι νοσηλευτικών ειδικοτήτων: α) Δημόσιας Υγείας /Κοινοτική Νοσηλευτική β) Παθολογική Νοσηλευτική γ) Χειρουργική Νοσηλευτική δ) Επείγουσα και Εντατική Νοσηλευτική ε) Γεροντολογική Νοσηλευτική και στ) Νοσηλευτική Ψυχικής Υγείας, σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 73294/29-08-2024 παρουσία του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, της Υποδιοικήτριας κας Μαρίας Μήτσιου, του Διοικητή του ΠΓΝ Λάρισας κ. Δημητρίου Κατσικονούρη και της επιτροπής.
Τα αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της 5ης ΥΠΕ. Η Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ συνεχάρη τους επιτυχόντες και επιλαχόντες όλων των νοσηλευτικών ειδικοτήτων και τους ευχήθηκε καλή εκπαίδευση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass