Μετεωρολογική κάμερα στον Αγιόκαμπο

* Ζωντανή συνεχής εικόνα καιρού και θάλασσας μέσω του meteo-thessalia.gr

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2024 13:50

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη

Ακόμη μία μετεωρολογική κάμερα βάζει σε λειτουργία το γνωστό Θεσσαλικό μετεωρολογικό site meteo-thessalia.gr, αυτήν τη φορά στο κέντρο του Αγιοκάμπου.

«Με μεγάλη μου χαρά» μας λέει ο υπεύθυνος του site, ερασιτέχνης Αγιώτης μετεωρολόγος Πάνος Αρχοντής «σας ανακοινώνω την εγκατάσταση μετεωρολογικής κάμερας στον Αγιόκαμπο δίπλα στην ευρέως γνωστή καλωδιωτή τοξωτή γέφυρα, επονομαζόμενη και Καλατράβα από παρόμοιες που ο διάσημος Ισπανός αρχιτέκτονας έχει πρωτοδημιουργήσει».
«Από τη συγκεκριμένη γέφυρα» τονίζει ο κ. Αρχοντής «περνάει το ρέμα Πουρί το οποίο στο παρελθόν έχει επανειλημμένως υπερχειλίσει δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην περιοχή. Μέσω πλέον αυτής της κάμερας θα βλέπουμε σε ζωντανή μετάδοση, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και επί 24ώρου βάσεως, τόσο την εικόνα της θάλασσας, όσο και του ρέματος, και οι πολίτες θα γνωρίζουν όταν έχουμε ακραία φαινόμενα εάν μπορούν σε περιπτώσεις μεγάλου όγκου νερού να περάσουν από τη γέφυρα ή όχι. Η κάμερα φιλοξενείται στο market-σουβλατζίδικο του κ. Χαρατσή και είναι χορηγία της ομάδας μας, του meteo-thessalia.gr, καθώς επίσης και του παντοπωλείου του κ. Κλεάνθη Παπαγγελή στην Αγιά, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι στην εγκατάσταση βοήθησε τα μέγιστα ο συνεργάτης μας Βησσαρίωνας Μπακάλης».
Για ζωντανή εικόνα διατίθεται ελεύθερα προς όλους ο εξής σύνδεσμος: https://meteo-thessalia.gr/kairikes-kameres/kamera-agiokampos-gefyra-kalatrava/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass