Ασφαλτοστρώσεις στα παράλια του Δήμου Τεμπών

ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΑΝΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2024 15:01

Τη σύμβαση για την ασφαλτόστρωση και τη συντήρηση δημοτικών οδών στα παράλια του Δήμου Τεμπών, προϋπολογισμού μελέτης 600.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, υπέγραψε ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας Αθανάσιος Γκουντούρας, παρουσία της προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας Γεωργίας Τσιτσιουβά και της υπαλλήλου της Τεχνικής Υπηρεσίας Ευανθίας Λουκά.

Την απαιτούμενη πίστωση έχει εξασφαλίσει ο Δήμος από το Υπουργείου Υποδομών. Το έργο θα καλύψει συνολικά επτά χιλιόμετρα οδικών τμημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε δρόμους που δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις, διαμένουν ΑΜεΑ και εξυπηρετούν καθημερινά χιλιάδες κατοίκους και επισκέπτες. Με τις νέες επεμβάσεις, θα βελτιωθεί η ποιότητα των δρόμων, διασφαλίζοντας τη μείωση των κυκλοφοριακών προβλημάτων, την οδική ασφάλεια και την καλύτερη πρόσβαση. Κατά την υπογραφή της σύμβασης, ο δήμαρχος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με την υπογραφή αυτής της σύμβασης, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου, το οποίο όχι μόνο θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και επισκεπτών, αλλά θα στηρίξει την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Η ασφαλτόστρωση δεν αφορά μόνο τους δρόμους αφορά την ενίσχυση της ποιότητας ζωής και την εξασφάλιση ενός μέλλοντος με ασφαλέστερες, πιο ανθεκτικές και σύγχρονες υποδομές». Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα, με χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης δώδεκα μήνες. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια των εργασιών θα υπάρξει μέριμνα για την ελαχιστοποίηση της ταλαιπωρίας των κατοίκων, καθώς οι εργασίες θα εκτελούνται σταδιακά και θα τηρούνται αυστηρά χρονοδιαγράμματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass