Φόβοι για νέες πλημμύρες

*ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2024 14:31

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Με την έλευση του φθινοπώρου και τις πρώτες βροχοπτώσεις, κάτοικοι των εργατικών κατοικιών της περιοχής του Αγροκηπίου Φαρσάλων ανησυχούν για την πιθανότητα νέων πλημμυρών στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, πληγέντες κάτοικοι τόσο από τον «Ντάνιελ», όσο και παλαιότερα, διαμαρτύρονται ότι το χαντάκι που βρίσκεται πλησίον των εργατικών κατοικιών παραμένει ακαθάριστο και σε κακή κατάσταση, γεγονός που σε προηγούμενες περιπτώσεις είχε προκαλέσει σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα, όπως την περσινή χρονιά. Επιπλέον, μέσα σε αυτό υπάρχουν διάσπαρτοι τσιμεντένιοι σωλήνες, που επιδεινώνουν την κατάσταση και σε συνδυασμό με φερτά υλικά εμποδίζουν τη σωστή απορροή των υδάτων. Οι κάτοικοι εκφράζουν την αγωνία τους και ζητούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προβούν άμεσα στον καθαρισμό του χαντακιού, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εκπλήξεις κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων. Όπως τονίζουν αν δεν γίνει κάτι άμεσα, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια νέα πλημμύρα, όπως είχαν βιώσει στο παρελθόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass