Στο τελικό στάδιο η διάβαση στη γέφυρα Αμπελιάς

*ΟΧΗΜΑΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ *ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2024 13:35

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Υπομονή για λίγες ακόμα ημέρες θα πρέπει να επιδείξουν όσοι πολίτες διέρχονται με τα οχήματά τους από την Π.Ε.Ο. Φαρσάλων-Βόλου και εκτελούν τη διαδρομή μέσω παρακαμπτήριας οδού, λόγω της κατεστραμμένης γέφυρας του Ενιπέα ποταμού στην Αμπελιά, στην οποία προκλήθηκε μεγάλη ζημιά από την κακοκαιρία «Ντάνιελ» πέρυσι.

Παρά το γεγονός ότι οι εργασίες κατασκευής της διάβασης είναι σε εξέλιξη, παράλληλα της κατεστραμμένης γέφυρας, διαφαίνεται - καιρού επιτρέποντος - ότι βρίσκονται στο τελικό στάδιο, ενώ σύμφωνα με έγγραφο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας προς το Α.Τ. Φαρσάλων, η απαγόρευση διέλευσης από την περιοχή του Δ.Δ. Αμπελιάς παραμένει σε ισχύ.
Η Αστυνομία προέβη στην απαραίτητη επικαιροποίηση της σήμανσης απαγόρευσης ξανά του σημείου, ενώ όλο αυτό το διάστημα που δεν έχει νερό, οχήματα περνούσαν ανάμεσα από την παλαιά γέφυρα και τη διάβαση για να εξυπηρετηθούν ταχύτερα με δική τους ευθύνη, πράγμα που απαγορεύεται.
Η απόφαση της απαγόρευσης αυτής έχει ληφθεί, καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την ασφαλή διέλευση των οχημάτων εντός του εργοταξίου. Οι οδηγοί καλούνται σύμφωνα με το Α.Τ. Φαρσάλων να ακολουθούν το εναλλακτικό δρομολόγιο μέσω παρακαμπτήριας οδού από Δ.Δ. Βαμβακούς-Ρευματιάς-Δασολόφου, μέχρι να ολοκληρωθούν πλήρως οι εργασίες και να εκδοθεί νέα απόφαση.
Στο σημείο πάντως χθες εκτελούνταν εργασίες εξυγίανσης από εκσκαπτικό μηχάνημα κατάντη του σωληνωτού. Η κατασκευή της διάβασης αναμένεται να λύσει - εν μέρει - όταν η στάθμη του Ενιπέα ποταμού είναι χαμηλή -ένα μεγάλο πρόβλημα της κυκλοφορίας που έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα χρόνο και αναμένεται να ολοκληρωθεί πλήρως με την κατασκευή νέας γέφυρας από το Υπουργείο Υποδομών, που για την ώρα παραμένει γκρεμισμένη εδώ και ένα χρόνο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass