Κληρώνονται τρία περίπτερα στη Λάρισα

*ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ * ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ * ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2024 13:10

Τρία περίπτερα θα κληρώσει ο Δήμος Λαρισαίων σε πολίτες που έχουν την ιδιότητα των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), Πολυτέκνων, ή Πολεμιστών Κύπρου και βρίσκονται στις εξής θέσεις: Οδός Φαρσάλων και Αμμοχώστου (πλατεία Αβέρωφ), οδός Πάρνηθος και Μοράβα (όπισθεν γηπέδου Αλκαζάρ) και οδός 23ης Οκτωβρίου και Κανάρη.

Η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 10 π.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων (Ίωνος Δραγούμη 1, ΤΚ 41222, Λάρισα).
Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα «Η παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης των περιπτέρων γίνεται υπό την προϋπόθεση ότι η εκμετάλλευσή τους, θα γίνεται αυτοπροσώπως από τους δικαιούχους και για δέκα χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής του σχετικού παραχωρητηρίου, μη επιτρεπομένης οποιασδήποτε παράτασης. Σύζυγος ή ενήλικα τέκνα που καθίστανται κληρονόμοι των ανωτέρω προσώπων κατά το διάστημα αυτό, υπεισέρχονται αυτοδίκαια στο ανωτέρω δικαίωμα για το εναπομείναν χρονικό διάστημα της παραχώρησης, εφόσον δηλώσουν την επιθυμία τους στην αρμόδια αρχή. Σε περίπτωση πλειόνων του ενός διαδόχων κατά τα ανωτέρω, προσκομίζεται υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 με την οποία δηλώνεται η βούληση των λοιπών να παραχωρηθεί το δικαίωμα στον αιτούντα.
Εκμίσθωση του δικαιώματος εκμετάλλευσης σε τρίτους επιτρέπεται μόνον για λόγους γήρατος (65 ετών και πάνω) ή σε περίπτωση αναπηρίας του δικαιούχου σε ποσοστό 67% και άνω, η οποία αποδεικνύεται βάσει των εκάστοτε ισχυουσών διατάξεων. Η διάρκεια μίσθωσης δεν μπορεί να υπερβαίνει τον χρόνο λήξης της αρχικής παραχώρησης. Αντίγραφο του μισθωτηρίου προσκομίζεται εντός τριάντα (30) ημερών στον δήμο, ο οποίος εκδίδει πράξη με την οποία διαπιστώνεται η παραπάνω παραχώρηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass