Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο αύριο στη Λάρισα

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2024 14:11

Αύριο Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2024, του Δήμου Λαρισαίων, θα πραγματοποιηθεί η «Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο», από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Στις 10.00 π.μ. θα γίνει αγώνας δρόμου με το σύνθημα «Όλοι μαζί τρέχουμε για τα παιδιά με χρόνια νοσήματα», με αφετηρία την πλατεία Μιχαήλ Σάπκα (Κεντρική πλατεία). Διοργανωτές είναι ο Τοπικός Όμιλος Unesco N. Λάρισας, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας και ο Σύλλογος «Πελασγός Α.Σ. Λάρισας», υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Λαρισαίων.
Στις 11.00 π.μ. θα γίνει αγώνας ορεινής ποδηλασίας με τη επωνυμία «Cross Country Short Track (XCC) 3rd Cycling Hellas Junior Race - MTB - by NP Ασφαλιστική», στο Αισθητικό Άλσος Λάρισας. Διοργανωτές είναι ο ΠΑΣ Πηνειός, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και η «Cycling Hellas».
Στις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί έκθεση ποδηλάτων, σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις της πόλης μας - πλατεία Μιχαήλ Σάπκα (Κεντρική πλατεία).
Στις 11.00-13.00 θα διεξαχθεί η Δράση «Μαθαίνω τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» - Δημιουργική έκφραση των ωφελούμενων του ΚΔΗΦ Θέληση Ζωής (Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας φροντίδας ατόμων με αναπηρία), για τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, στην πλατεία Μιχαήλ Σάπκα (Κεντρική πλατεία).
Στις 11.00-13.00 θα λάβει χώρα η Δράση «Μοιράζομαι τον δημόσιο χώρο» - Προπόνηση με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Στην οδό Παπαναστασίου μοιραζόμαστε τον δημόσιο χώρο αθλητικά.
Στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί λαϊκός ποδηλατικός αγώνας για παιδιά 6 έως 15 ετών, στο Αισθητικό Άλσος Λάρισας. Διοργανωτές είναι ο ΠΑΣ Πηνειός, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και η «Cycling Hellas».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass