Γιόρτασε τα 4 χρόνια του το κατάστημα Fylliana στη Λάρισα

* ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2024 10:01

Η Fylliana, το αγαπημένο κατάστημα επίπλων και διακόσμησης στη Λάρισα, συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια μιας ιδιαιτέρως επιτυχημένης πορείας και το γιόρτασε με ένα λαμπερό party, χθες Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, συγκεντρώνοντας φίλους, συνεργάτες και πελάτες.

Από 1 έως 19 Σεπτεμβρίου οι πελάτες του καταστήματος πραγματοποίησαν τις αγορές του με -20% έκπτωση σε όλα τα είδη. Επιπλέον, με κάθε αγορά τους από το κατάστημα, συμμετείχαν σε πολλές κληρώσεις και δώρα, με αποκορύφωμα τη δωροεπιταγή αξίας 1.000€ που δόθηκε ανήμερα των γενεθλίων.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Fylliana κ. Αστέρης Ταμπόσης δήλωσε τα εξής: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γιορτάζουμε τα τέσσερα χρόνια του καταστήματος Fylliana στη Λάρισα. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι μας στήριξαν και μας στηρίζουν σε αυτό το ταξίδι. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μοναδικούς χώρους και να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας έπιπλα, στρώματα και διακοσμητικά. Ο CEO της Fylliana κ. Ευάγγελος Χαλεπλής δήλωσε τα ακόλουθα: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που βρισκόμαστε σήμερα εδώ και γιορτάζουμε τα 4 πολύ επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας του franchise καταστήματός μας στη Λάρισα, κατάστημα που αποτέλεσε το πρώτο του δικτύου μας και προπομπός της στρατηγικής εταιρικής μας ανάπτυξης. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ταμπόση για την πολυετή συνεργασία, την εμπιστοσύνη και την πίστη στο όραμα της Fylliana».
Η ομάδα της Fylliana σας περιμένει σε έναν σύγχρονο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική, που προσφέρει στον καταναλωτή ιδανικές λύσεις για τη διακόσμηση του προσωπικού ή του επαγγελματικού του χώρου. Έπιπλα, διακοσμητικά, υφάσματα, πίνακες, φωτιστικά, στρώματα αποτελούν την ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων του καταστήματος Fylliana.
Το κατάστημα Fylliana στη Λάρισα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών, σε έναν χώρο εξυπηρέτησης υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρή και αναγνωρίσιμη εταιρική ταυτότητα. Έπιπλα επιλεγμένα, ώστε να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες στιλιστικές τάσεις, και που πλαισιώνονται από μοναδικά διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, συνθέτοντας προσεγμένες life-style διακοσμητικές προτάσεις, σε ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής. Fylliana Γιατί το σπίτι μας εμπνέει! www.fylliana.gr. Σωκράτους 142 & Π.Ε.Ο. Λάρισας-Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass