Υστατο χαίρε στον Δημήτρη Γεωργάκη

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2024 13:05

Βουβός πόνος και ανείπωτη θλίψη χθες, στη κηδεία του πρώην αντιδημάρχου της Λάρισας Δημήτρη Γεωργάκη. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς και ήταν όλοι εκεί για να αποχαιρετήσουν τον «Στρατηγό».

Σκεπασμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρο έφθασε στην εκκλησία όπου τον περίμεναν η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες του αυτοδιοικητικοί και πολίτες, που τον γνώρισαν μέσω του πολιτικού, κοινωνικού και εθελοντικού του έργου. Ο υφυπουργός Χρήστος Κέλλας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δ. Κουρέτας, ο δήμαρχος Λαρισαίων Θ. Μαμάκος, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας Κ. Τζανακούλης, η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Γαλλιού, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι οργανισμών και φορέων, ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός, οι πρώην δήμαρχοι Λαρισαίων Χριστόδουλος Καφφές και Απ. Καλογιάννης, η πρώην επικεφαλής της μείζονος δημοτικής αντιπολίτευσης κ. Ρ. Καραλαριώτου, ήταν εκεί για να τον αποχαιρετήσουν. Συγκινητικά τα λόγια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου για τον πρώην αντιδήμαρχο και δημοτικό σύμβουλο επί σειρά ετών, απόστρατο αξιωματικό και πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων, Δημήτρη Γεωργάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών αφήνοντας πίσω του ηχηρό αποτύπωμα. Η Φιλαρμονική του ΔΩΛ παιάνιζε πένθιμα εμβατήρια κατά την έξοδο της σορού από τον ναό.
Στο μεταξύ ψηφίσματα για τον θάνατο του Δημήτρη Γεωργάκη εξέδωσε και το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ Λάρισας, ενώ συλλυπητήρια μηνύματα απέστειλαν οι βουλευτές της ΝΔ Χρήστος Καπετάνος και Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass