ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΤΖΟΓΟΣ ΣΥΝΑΝΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

Πάμε στοίχημα για… Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

*Όταν ο προπονητής της Εθνικής, ανακατεύεται με τις εθνικές εκλογές, τη Νίκη Κάρτσωνα και τη Χίλαρι Κλίντον

Δημοσίευση: 29 Νοε 2014 9:45 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:41

 

Του Κ. Γκιάστα

-Λοιπόν θα παίξω στοίχημα: Τον Ολυμπιακό στη Μαδρίτη «άσο», τη Ρεάλ Μαδρίτης «διπλό» στη Βασιλεία και επίσης θα προβλέψω πως ο επόμενος προπονητής της Εθνικής θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια αλλά θα ποντάρω και άλλα δέκα ευρώ στις πρόωρες εκλογές του 2015 αλλά και στον αν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο.

Κι αν η τοποθέτηση μπορεί να θεωρηθεί φανταστική τα ενδεχόμενα είναι πέρα για πέρα πραγματικά καθώς όσο και αν δεν ταιριάζουν μεταξύ τους τα αντικείμενα όλα πλέον βρίσκονται μέσα στον στοιχηματικό κόσμο. Ακόμα και τα πολιτικά ζητήματα που αφορούν στους Έλληνες και δεν είναι άλλα από τις εθνικές εκλογές και φυσικά την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στο διαδίκτυο οι εταιρίες ήδη έχουν δώσει και ποσοστά για όλα τα ενδεχόμενα. Για παράδειγμα μια στοιχηματική εταιρία βάζει θέμα: «Στοίχημα Εκλογές 2015: θα προκηρυχθούν πρόωρες βουλευτικές εκλογές;» Η απόδοση για να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές είναι στο 1,20 το οποίο μεταφράζεται σε ποσοστό 83% και αποτελεί το "φαβορί", ενώ η περίπτωση να μην οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές βρίσκεται σε απόδοση 4,25 σύμφωνα με μια εταιρία, ενώ μια άλλη δίνει 1.44 στο «ναι» και 2.70 στο «όχι».

Μια τρίτη εταιρία έδωσε αποδόσεις για τον επόμενο πρωθυπουργό της Ελλάδας. Φαβορί δίνεται ο Αλέξης Τσίπρας με απόδοση 1.82 και ακολουθεί ο νυν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο 2.85, ενώ η πρώτη τριάδα κλείνει με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο 18. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι επιλογές για τους περισσότερους τολμηρούς. Για παράδειγμα, αν κάποιος πιστεύει ότι νέος πρωθυπουργός της χώρας μας θα είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τότε θα πάρει τα χρήματά του πίσω 90 φορές!

Όμως ενδιαφέρον υπάρχει και στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας με μια εταιρία να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το τελευταίο διάστημα το αν θα εκλεγεί νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας το Φεβρουάριο, βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Το ρευστό πολιτικό σκηνικό της χώρας είναι πιθανό να μην οδηγήσει σε εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας τον Φεβρουάριο. Θα εκλέξει η παρούσα Βουλή Πρόεδρο της Δημοκρατίας το Φεβρουάριο;» αναρωτιέται και τα ποσοστά έχουν ως εξής:

Το «όχι» είναι στο 1.40 που είναι και το φαβορί, ενώ το «ναι» στο 2.80.

DANCING WITH THE STARS KAI… ΚΛΙΝΤΟΝ

Αφού μιλάμε για πολιτική και για στοίχημα δεν λείπουν από τα ελληνικά sites και τα προγράμματα για τις εκλογές στην Αμερική το 2016. Αν και είναι ακόμα νωρίς ωστόσο το μεγάλο φαβορί είναι η Χίλαρι Κλίντον με ποσοστό μόλις 2.15 και ακολουθούν: M. Rubio 10.00, C. Christie 11.00, J. Bush 12.00. Στις τελευταίες θέσεις με ποσοστό 40 οι: S. Walker, M. Bloomberg, B. McDonnell. Όσον αφορά στην παράταξη που θα κερδίσει: Δημοκρατικοί 1.65, Ρεπουμπλικάνοι 2.00 και Ανεξάρτητοι 50.00.

Και επειδή στο στοίχημα όλα χωράνε, για να συμπληρώσει κάποιος το δελτίο του μπορεί να προβλέψει για νικήτρια την Κάρτσωνα στο Dancing With The Stars 5 με ποσοστό 11 και να ρίξει μερικά ευρώ και στο “The Voice”. Όλα μέσα…

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass