ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Άνοιξε τις πύλες του το νέο πολυκατάστημα “ΚΑΥΑΚ”

Δημοσίευση: 28 Νοε 2014 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:39

 

Σε ένα δυναμικό και εξαιρετικού design χώρο θα ανακαλύψετε τις μεγαλύτερες συλλογές ένδυσης και υποδημάτων επώνυμων οίκων όπως Polo Ralph Lauren, Boss, Marlboro, Lacoste, Barbour, Navy & Green, Nautica, Timberland, Henry Cottons, Diesel, Replay, Petrol, Sebago και πολλών άλλων.

Εσωτερικά ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος ώστε να εξυπηρετεί με άνεση και ολοκληρωμένες προτάσεις τον πιο απαιτητικό πελάτη και όχι μόνο…

Το νέο κατάστημα «ΚΑΥΑΚ Ηall of Fashion» έρχεται για να ανατρέψει τα καθιερωμένα, ισχύοντα πρότυπα στην πόλη της Λάρισας όσον αφορά το κομμάτι των αγορών σας. Σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον θα έχει τη δυνατότητα να έρθει κάποιος μόνος του να βρει αυτό ακριβώς που ψάχνει, κατευθύνοντάς τον το έμπειρο προσωπικό. Συνάμα όμως σε αυτό που ξεχωρίζει, είναι ότι ενδείκνυται για τους φίλους που βγήκαν μαζί βόλτα, για τις φίλες που ψάχνουν δώρο για τα συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα, για τις οικογένειες που θέλουν να βγουν όλοι μαζί είτε για να ‘‘ρίξουν μια ματιά’’ στις συλλογές του είτε για να περιηγηθεί ο μπαμπάς στον κόσμου του, στυλ και της φινέτσας (ισόγειο-loby) σε ένα ελκυστικό χώρο, να μεταφερθεί στον πρώτο όροφο (box) και να μαγευτεί από την εντυπωσιακή έκθεση υποδημάτων και έπειτα να ανακαλύψουν τα must της τρέχουσας σεζόν στον δεύτερο όροφο (tunnel) για τον γιο τους που θέλει να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας.

 Και τώρα έρχεται η ικανοποίηση κάθε γυναίκας, «τέλος» η ταλαιπωρία με τις μεταποιήσεις. Στο κατάστημα «ΚΑΥΑΚ Ηall of Fashion» θα βρείτε στον τρίτο όροφο το ραφείο, το οποίο έχει στο δυναμικό του τους πιο εξειδικευμένους ράφτες με πολυετή πείρα στον χώρο. Τέλος, στον τέταρτο όροφο θα μπορείτε να απολαύσετε ένα ζεστό καφεδάκι καθώς και να γευτείτε διάφορα άλλα ροφήματα και να χαλαρώσετε στον πολύ όμορφο διαμορφωμένο χώρο.

Από τη διεύθυνση του καταστήματος απευθύνεται πρόσκληση σε όλους τους Λαρισαίους να παρευρεθούν σήμερα στα εγκαίνια του καταστήματος, για μία κατ’ ιδίαν ξενάγηση στον κόσμο της μόδας και του ποιοτικού ανδρικού ρούχου και για να συμμετάσχετε σε ένα party γεμάτο μόδα και μουσική».

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass