Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2024 14:50

Συνελήφθη 19χρονος για κλοπές

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Μετά από πεζή καταδίωξη στην πόλη των Φαρσάλων συνελήφθη ένας 19χρονος Ρομά.

Το περιστατικό συνέβη προχθές το απόγευμα, όταν ο 19χρονος δράστης στην προσπάθειά του να κλέψει μια μπαταρία αυτοκινήτου και άλλα αντικείμενα από οικία, την ώρα που εντός της οικίας βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, έγινε αντιληπτός από αστυνομικό του Α.Τ. Φαρσάλων, ο οποίος τον καταδίωξε πεζός και τον συνέλαβε.
Προ 20ημέρου στις (13/08), ο δράστης είχε προσεγγίσει αιφνιδιαστικά μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρισκόταν εντός σταθμευμένου οχήματος με ανοιχτό το παράθυρο του συνοδηγού και αφού την απείλησε λεκτικά, ακολούθως τη χτύπησε με γροθιές στο χέρι, ενώ στη συνέχεια, ενεργώντας βίαια, αφαίρεσε από την κατοχή της ένα πορτοφόλι που είχε περασμένο με κορδόνι στον λαιμό της και το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ.
Έκτοτε αναζητούνταν από την Αστυνομία και κρυβόταν, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν αρκετές υποθέσεις. Ο δράστης οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί.

 

 

Πρόστιμο 937 ευρώ για φωτιά

ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΕΙΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Διοικητικό πρόστιμο 937,5 ευρώ επιβλήθηκε από την Πυροσβεστική στις 29 Αυγούστου από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός αγροτεμαχίου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Ερέτρειας, του Δήμου Φαρσάλων.
Γ.Γ.

 

 

Συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Συνελήφθη, προχθές το πρωί στον Τύρναβο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λάρισας για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

 

Εκλεψε μπαταρία και φορτιστή

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι στα Φάρσαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαρσάλων, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε, από σταθμευμένο σε γκαράζ οικίας όχημα, μία μπαταρία και έναν φορτιστή μπαταρίας αυτοκινήτου. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον νόμιμο δικαιούχο τους.

 

 

Συνελήφθησαν για κατοχή κάνναβης

Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες κάνναβης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass