Εικόνες εγκατάλειψης στον Κοκκινοπλό

* ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ» ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2024 14:21

Εικόνες που δυσφημούν την περιοχή του Ολύμπου και τις οποίες αντίκρισαν αθλητές δρομείς που συμμετείχαν στο Faethon Olympus, διασχίζοντας τον Κοκκινοπλό, καταθέτει ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος.

Αναλυτικότερα, ο κ. Μπίζιος αναφέρει τα εξής: «Με λύπη πληροφορηθήκαμε πρόσφατα από αθλητές δρομείς που συμμετείχαν στο Olympus Marathon για τις εικόνες εγκατάλειψης που αντίκρισαν διασχίζοντας τον Κοκκινοπλό, κατά τη διάρκεια του αγώνα Faethon Skyrace.
Σαν να μην έφτανε το πρόβλημα που αντιμετώπισαν με την έλλειψη νερού, λόγω διακοπής υδροδότησης στο χωριό, προέκυψαν και οι εικόνες εγκατάλειψης, καθώς αντίκρισαν σπασμένα παγκάκια, κατεστραμμένους κάδους, πυκνή βλάστηση, η οποία καθιστούσε αδιάβατα τα μονοπάτια, πρόχειρες χωματερές, διάσπαρτες παντού κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα κ.ά.
Όλα αυτά συνέθεταν ένα σκηνικό που δεν τιμά κανέναν, μα πάνω από όλα τον Δήμο Ελασσόνας. Τέτοιες σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, όπως το Faethon Olympus Skyrace, στον οποίο συμμετείχαν πάνω από 500 αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποτελούν ευκαιρία προβολής της επαρχίας Ελασσόνας. Κι ενώ η διαδρομή σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι δρομείς να απολαύσουν τις ομορφιές του Ολύμπου, η περίπτωση του Κοκκινοπλού αποτέλεσε μια θλιβερή παρένθεση στη συνολικά άψογη διοργάνωση του αγώνα. Δυστυχώς, ο Δήμος όχι μόνο δεν εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που είχε, αλλά... τερμάτισε τελευταίος στον αγώνα προβολής και διαφήμισης της επαρχίας και του Ολύμπου, απογοητεύοντας τους κατοίκους της περιοχής. Κρίμα...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass