Ανανέωσαν το ραντεβού για το καλοκαίρι 2025

* ΜΕ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΕΣ, ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΣΕ Η «ΑΥΛΑΙΑ» ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2024 14:15

Με την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια γιορτή που περιλαμβάνει φιλικά ματς ποδοσφαίρου, αθλοπαιδιές, χορό και μουσική έριξε αυλαία η «Κατασκήνωση στην πόλη».

Σε ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, τα παιδιά και οι γονείς που συμμετείχαν και στις τρεις περιόδους συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Νεάπολης για να παρουσιάσουν ένα μικρό δείγμα των όλων όσων έζησαν στη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων Θανάσης Μαμάκος σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για ακόμα μία χρονιά στον Δήμο Λαρισαίων, όλους όσοι εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν εκατοντάδες παιδιά της πόλης και δεσμεύτηκε ο θεσμός να συνεχιστεί και κάθε χρόνο να γίνεται καλύτερες με περισσότερες δράσεις.
Ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ηρακλής Γερογιώκας ευχαρίστησε με τη σειρά τόσο τις οικογένειες που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους όσο και το προσωπικό που συνέβαλλε τα μέγιστα στην προσπάθεια ανανέωσης των προγραμμάτων, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για μια τεράστια ευθύνη. «Τα παιδιά διασκέδασαν, έπαιξαν και τα περιμένουμε το επόμενο καλοκαίρι στην αγκαλιά του Δήμου Λαρισαίων» κατέληξε.
Η διευθύντρια της Διεύθυνσης Παιδείας κ. Σταυρούλα Μπαξεβάνου αναφέρθηκε στο καινοτόμο πρόγραμμα που υλοποιεί εδώ και χρόνια ο Δήμος Λαρισαίων και έχει αγκαλιαστεί από τις οικογένειες της πόλης και μίλησε για τις πολύ όμορφες και δημιουργικές στιγμές που είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα παιδιά στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass