Αντιπροσωπεία της Αιγύπτου στη ΔΕΥΑΛ

ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ Κ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2024 13:51

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Υδάτων και Ενέργειας της Αιγύπτου κ. Hesham Fouad με την υπεύθυνη διεθνών σχέσεων του Υπουργείου Ενέργειας της Αιγύπτου κ.Caroline Boushra στη ΔΕΥΑ Λάρισας όπου τους υποδέχθηκε ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ κ. Αργυρόπουλος Κωνσταντίνος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αντάλλαξαν απόψεις για τη λειτουργία καθώς και τον τρόπο βελτίωσης των επιχειρήσεων ύδρευσης ανά τον κόσμο.
Η Αίγυπτος αντλεί νερό από τον Νείλο ποταμό, κάτι που στη Λάρισα έχει σταματήσει από το 1990 η υδροδότηση από τον Πηνειό ποταμό. Μετά την ανταλλαγή των συμβολικών δώρων η αποστολή της Αιγύπτου τους προσκάλεσε στο Κάιρο για να δουν τα συστήματα ύδρευσης και αποχέτευσης του Καΐρου και να ανταλλάξουν τεχνογνωσία.
Οι 500.000 σκληρά εργαζόμενοι υπάλληλοι έχουν πετύχει να υπάρχει ποιοτικό νερό σε όλη την Αίγυπτο είπε χαρακτηριστικά ο κ. Hesham.
Στη συνάντηση πέραν των προαναφερομένων ήταν μέλη του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ με επικεφαλής τον κ. Αχιλλέα Μητράκο, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΔΕΥΑ κ. Παύλος Δραγκολας και ο γενικός διευθυντής της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτρης Σαββοργινάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass