Οχι στον κυβερνητικό συνδικαλισμό

*ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2024 14:31

Σειρά ερωτημάτων για τον τρόπο με τον οποίο οι συνδικαλιστές διαχειρίζονται το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών στο δίκτυο της ΔΕΗ μετά τις τελευταίες νεροποντές θέτει ο συνταξιούχος πρώην μέλος ΔΣ της ΕΤΕ ΔΕΗ Γιάννης Λαδάς, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεσή του με την πρακτική του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Όπως τονίζει σε γραπτή δήλωσή του «Διαβάζοντας το άρθρο περάσανε από το μυαλό μου πολλά. Όταν το μέλος τού Δ.Σ. της τοπικής διοικούσας επιτροπής αναλαμβάνει την ευθύνη να μιλήσει για κατανόηση για τα προβλήματα τού ΔΕΔΔΗΕ. Από πότε οι συνδικαλιστές βγάζουν δελτίο τύπου του ΔΕΔΔΗΕ. Με ποιο κριτήριο μοιράζουν τις βλάβες σε αστικές και αγροτικές, κάτι που συγκαλύπτει την κατάντια του ΔΕΔΔΗΕ και της κυβέρνησης; Γιατί άραγε δεν λένε την αλήθεια στο λαό και γιατί σκεπάζουν το κλείσιμο των λιγνιτικών εργοστασίων; Και ότι η χώρα μας με τα εργοστάσια φυσικού αερίου θα είναι ελεγχόμενη και υποταγμένη; Γιατί δεν λένε πόσες κολόνες σάπιες έχει νόμος Λάρισας και σε κάθε μπόρα θα έχουμε αυτά τα προβλήματα; Γιατί δεν μιλάνε για τις εργολαβίες που λυμαίνονται τα χρήματα του λαού οι κρατικοδίαιτοι εργολάβοι; Γιατί δεν μιλάνε ότι έχουν ενοικιαζόμενους εργάτες, τεχνίτες διοικητικό προσωπικό. Είμαστε στο μεσαίωνα και με τη συμπεριφορά τους μας οδηγούν εκεί. Αν δεν είναι αυτό κυβερνητικός συνδικαλισμός τότε τι είναι;
Οφείλουν μέσα τους να ξεκαθαρίσουν τι είδους ΔΕΗ θέλουν, με δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα ή Ανώνυμη Εταιρία. Όσο για τους 30 τεχνικούς που απουσιάζουν δεν ευσταθεί το οργανόγραμμα του ΔΕΔΔΗΕ μόνο τεχνικό προσωπικό απουσιάζουν 150 τεχνικοί. Η ΕΤΕ ΔΕΗ να κάνει μία συνέντευξη και να πει τα πράγματα με το όνομά τους, έτσι λειτουργούσε πάντα. Είναι καθήκον να σταθεί στο ύψος της, γιατί όταν καλύπτει τη διοίκηση κατά επέκταση την κυβέρνηση, θα τα βρει μπροστά της. Τι κάνει άραγε το συνδικάτο όταν τα συνεργεία δεν είναι επανδρωμένα σωστά;» καταλήγει ο κ. Λαδάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass