Ενημέρωση κατά της χρήσης ουσιών

*ΣΤΗΝ «ΠΛΑΤΑΝΙΑ» ΒΕΛΙΚΑΣ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2024 13:11

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αγιάς, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου και την Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ – ΕΞΟΔΟΣ, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 22 Αυγούστου, τη λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου στη θέση «Πλατανιά» Βελίκας, δράση ενημέρωσης του κόσμου κατά της χρήσης ουσιών.
Στόχος ήταν η ενημέρωση των πολιτών για το έργο των δυο υπηρεσιών, καθώς και η δημιουργική απασχόληση των παιδιών που έδωσαν το «παρών» μέσα από διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Την οργάνωση και υλοποίηση του ενημερωτικού περιπτέρου ανέλαβαν οι κοινωνικοί λειτουργοί του Κέντρου Κοινότητας, Ζωή Μπεϊνά και Κατερίνα Γκανάτσιου, καθώς και η ψυχολόγος και η διοικητική υπάλληλος της Κινητής Μονάδας, Βιργινία Γκενούδη και Αντωνία Καναβού αντίστοιχα. Η ίδια δράση ενημέρωσης θα επαναληφθεί το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, στις 6:00 μ.μ., στην Κεντρική πλατεία της Αγιάς. Οι δράσεις αυτές, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, γίνονται με την αμέριστη στήριξη και αρωγή του Δήμου Αγιάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass