Ξεκινούν οι διαδικασίες για Περιφερειακό Συμπαραστάτη

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2024 14:51

Με 9 θέματα στην ημερήσια διάταξη και με επερωτήσεις παρατάξεων της αντιπολίτευσης συνεδριάζει την ερχόμενη Παρασκευή 30 Αυγούστου και ώρα 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στο Νέο Διοικητήριο στην οδό Καλλισθένους και Θεοφράστου το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας.

Αναλυτικότερα, θα συζητηθούν οι επερωτήσεις της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας» για τη μη κατασκευή του φράγματος Δελερίων Λάρισας, για την κατασκευή έργων στο γήπεδο ποδοσφαίρου των Γόννων και για το πρόβλημα της λειψυδρίας στην κτηματική περιφέρεια Γόννων. Επίσης, της παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί» για τη λήψη μέτρων για περιορισμό προβλημάτων στον Παγασητικό, το ψήφισμα-πρόταση του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας για τους εργαζομένους στην καθαριότητα με πάγια χορηγήματα.
Από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της Συνεδρίασης ξεχωρίζουν: Ανακοίνωση-Πρόσκληση για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την πλήρωση της θέσης του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης, η αναβάθμιση—ενίσχυση αγωγών μεταφοράς νερού των Α & Β ομάδων γεωτρήσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., ο ορισμός εκπροσώπου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο για τον καθορισμό διοικητικών κυρώσεων στα διοικητικά όργανα των φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου και στους ιδιοκτήτες λεωφορείων, η έγκριση-ένταξη στο ετήσιο πρόγραμμα προμηθειών της Περιφέρειας Θεσσαλίας έτους 2024 προμήθειας δεκατριών (13) Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών (ΑΕΑ) για την ανάγκη πρόληψης της υγείας των πολιτών της Π.Ε. Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass