Ομιλία της Αλ. Παπαρήγα στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

*ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΗ ΤΟΥ ΠΗΝΕΙΟΥ *ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2024 14:51

Με τα κεντρικά διήμερα σε Λάρισα, Βόλο και Τρίκαλα κορυφώνεται η φεστιβαλική δραστηριότητα της ΚΝΕ στη Θεσσαλία. Στις τρεις πόλεις θα φιλοξενηθούν ενδιαφέροντα καλλιτεχνικά αφιερώματα και συναυλίες, συζητήσεις, εκθέσεις, θέατρο, εργαστήρια, δράσεις για παιδιά, βιβλιοπωλείο κ.ά. Αναλυτικά, το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στην Κοίτη του Πηνειού οι οποίες ξεκινούν καθημερινά στις 8 μ.μ., έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου: - «100 χρόνια Λένιν. Είναι σήμερα επίκαιρος ο δρόμος της επαναστατικής αλλαγής;». Συζήτηση με την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η μουσικοθεατρική ομάδα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ παρουσιάζει «5 δυσκολίες για να γράψει κανείς την αλήθεια» του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Συναυλίες με τους: «Αλγό-ρυθμοι», «Μέρες Μάρτη Νύχτες Σεπτέμβρη», «Magic Bus», «Κοινοί Θνητοί».- Γλέντι με τους «Ντουμαλάνι»
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου: Πολιτική συγκέντρωση στην οποία θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. - Συναυλίες με τους, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, «Sing Along». Μαθητικές μουσικές και χορευτικές ομάδες. Οι «Error 404» παρουσιάζουν «Ηλεκτρικές Στιγμές από τα 50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή»». Party με τον μουσικό παραγωγό «Baghdad».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass