Ξεκινά η κατάθεση voucher

*ΣΕ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ, ΚΔΑΠ ΚΑΙ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ  ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ *ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η Β’ ΦΑΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2024 13:01

Δια ζώσης αλλά και τηλεφωνικά θα μπορεί να γίνει η διαδικασία κατάθεσης των voucher και η σύναψη συμβάσεων από τους ωφελούμενους δικαιούχους του προγράμματος «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για την πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης 2024-2025» της ΕΕΤΑΑ, όπως ανακοίνωσε η  Αντιδημαρχία Παιδείας και Άθλησης.
Οι γονείς που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και στα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ ΜΕΑ, θα πρέπει να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα:PINAKAS_VOUCHER.jpgΗ εξυπηρέτηση των γονέων θα γίνεται τις ώρες 8 π.μ.-2 μ.μ. Η Β’ φάση της υποβολής των αιτήσεων και ενστάσεων για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς θα γίνεται από 1η έως 10η Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Διεύθυνσης Παιδείας (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α, 3ος όροφος), στην κ. Μπαξεβάνου Σταυρούλα, τις ώρες 9 π.μ. - 12 μ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass