Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

* ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ * ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2024 14:41

Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, για την ανακούφιση των πολιτών των πυρόπληκτων Δήμων της Αττικής συγκεντρώνει ο Δήμος Λαρισαίων, σε μια κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η συγκέντρωση τροφίμων-ειδών πραγματοποιείται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (Μανωλάκη 9-11, είσοδος από οδό Κενταύρων), σήμερα, Πέμπτη και αύριο, Παρασκευή 23 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι. Για μεγάλες ποσότητες (π.χ. από εταιρείες), είναι διαθέσιμη και η αποθήκη του Κοινωνικού Παντοπωλείου στον χώρο του εργοστασίου της ΕΛΒΑΚ, κατόπιν επικοινωνίας με τον υπεύθυνο της δομής, κ. Θεόδωρο Γαντζούδη (6944-873.565).
Πιο συγκεκριμένα, συγκεντρώνονται: Είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής: Χλωρίνες, απορρυπαντικά, σαπούνια, πάνες βρεφικές, πάνες ακράτειας και βρακάκια (L, XL), χαρτιά υγείας, χαρτιά κουζίνας, σαμπουάν-αφρόλουτρα, μαντιλάκια αντισηπτικά, σερβιέτες.
Τρόφιμα μακράς διαρκείας: μακαρόνια-ζυμαρικά, ρύζι, λάδι, όσπρια, αλεύρι, πουμαρό, γάλατα εβαπορέ, κονσέρβες, φρυγανιές, μπισκότα, χυμοί. Φορτιστές.
Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες, φορείς, σύλλογοι και εταιρείες μπορούν να επικοινωνούν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλ. 2410-255.876.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass