Ανοιξαν δίαυλο επικοινωνίας

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΣΤΡΙ ΛΟΥΤΡΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΕΜΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2024 15:40

Το νέο διοικητικό συμβούλιο Συμβουλίου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρό, επισκέφθηκε τον δήμαρχο Τεμπών Γιώργο Μανώλη, στο γραφείο του στο δημαρχείο, όπου παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νικολάου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέματα που άπτονται της περιοχής της παραλίας, καθώς και προβληματισμοί για το μέλλον της περιοχής.
Επίσης, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις και προτάσεις για τον προγραμματισμό δράσεων του Εξωραϊστικού Συλλόγου, που αφορούν στην παράδοση και στον πολιτισμό. Ακόμη, συζήτησαν το πλαίσιο της συνεργασίας τους για τα επόμενα χρόνια, με στόχο την από κοινού συμβολή στα καθημερινά προβλήματα, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του τουρισμού, εφόσον βέβαια ολοκληρωθεί το οικιστικό θέμα της περιοχής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νάτσιος Νικόλαος, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο κ. Γιαννακόπουλο Κοσμά, τον έφορο δημοσίων σχέσεων κ. Καρυπίδη Ιωάννη, τον γενικό γραμματέα κ. Μπουλογεώργο Στέφανο, τον οικονομικό επόπτη κ. Γκουρομπίνο Χρήστο, το μέλος του Δ.Σ. κ. Σταβάρα Ιωάννη, καθώς και από τον ειδικό σύμβουλο του προέδρου κ. Βασίλειο Μπάκαβο, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου για πολλά έτη, ευχήθηκαν στον δήμαρχο κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που επιτελεί και ζήτησαν να υπάρχει απευθείας δίαυλος επικοινωνίας, δεδομένου ότι μερικά από τα ζητήματα της περιοχής είναι ιδιαίτερα σοβαρά και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να απασχολήσουν πάρα πολύ έντονα το διοικητικό συμβούλιο.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης συνεχάρη το νέο διοικητικό συμβούλιο και τόνισε την αμέριστη συμπαράστασή του από την πλευρά της δημοτικής αρχής, στη δράση του. Επίσης, μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είναι δεδομένη η αγαστή συνεργασία μας, καθώς και οι άριστες σχέσεις μεταξύ της Δημοτικής Αρχής και του Συλλόγου, όπως επίσης και η έμπρακτη στήριξή μας. Συζητήσαμε εκτενώς θέματα που αφορούν την παραλία και αναφερθήκαμε σε διάφορες δράσεις που επιθυμούμε να πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Σε όλα τα παραπάνω, επιτρέψτε μου να προσθέσω ότι η ανιδιοτελής προσφορά και η αγάπη προς τον συνάνθρωπο είναι εκείνη, η οποία ωθεί στην πραγματοποίηση πολλών και καινοτόμων έργων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass