Εξιχνιάστηκε κλοπή σε παντοπωλείο στον Αμπελώνα

ΔΡΑΣΤΕΣ ΔΥΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2024 15:10

Δύο Αλβανοί υπήκοοι, σύμφωνα με την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, είναι οι δράστες της απόπειρας ληστείας σε παντοπωλείο 60χρονου στον Αμπελώνα.

Η απόπειρα σημειώθηκε πριν ένα χρόνο, στις 8 το βράδυ της 29ης Αυγούστου 2023 και σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., οι δύο δράστες εισήλθαν στο μίνι μάρκετ φορώντας ολοπρόσωπες κουκούλες και κρατώντας ένα ασημί πιστόλι, ζήτησαν από τον 60χρονο να τους παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες επιχείρησαν μάλιστα να αποξηλώσουν την ταμειακή μηχανή, αλλά η πρόθεσή τους δεν ολοκληρώθηκε καθώς ο 60χρονος αντιστάθηκε σθεναρά και απώθησε τους δύο δράστες, εκτός του παντοπωλείου. Οι δύο δράστες διέφυγαν στη συνέχεια με μια μοτοσυκλέτα την οποία είχαν σταθμεύσει σε κοντινή απόσταση από το παντοπωλείο, στο οποίο εγκατέλειψαν ένα σακίδιο πλάτης. Από την έρευνα του Α.Τ. Τυρνάβου, προέκυψε ότι δράστες είναι ένας 31χρονος και ένας 38χρονος και οι δύο Αλβανοί υπήκοοι. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» ο 38χρονος είναι ήδη κρατούμενος των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας για απόπειρα ληστείας και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass