Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2024 13:30

Αιμοδοσία στον Πυργετό

Αιμοδοσία οργανώνει η Τράπεζα Αίματος Πυργετού, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου  Λάρισας,

την Κυριακή 18 Αυγούστου, από ώρα 8:30 π.μ. μέχρι 1.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού (αίθουσα εκκλησίας) στην πλατεία, για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος.

 

 

Εκδρομή «Υπαιθρίου Ζωής»

Το τουριστικό τμήμα του Συλλόγου «Υπαίθριος Ζωή» Λαρίσης, θα πραγματοποιήσει τετραήμερη εκδρομή από 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2024, στην Άνδρο και στη Μεγαλόχαρη της Τήνου. Πληροφορίες στο τηλ. 6934-043208 και από 3 Σεπτεμβρίου και στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Μανδηλαρά 5β τηλ. 2410-250818, Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 – 21:00.

 

 

Ξεκινά σήμερα το παζάρι Φαρσάλων
* ME 140 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ
Ανοίγει σήμερα Τετάρτη 14 Αυγούστου τις πύλες του παραμονή Δεκαπενταύγουστου το ιστορικό παζάρι των Φαρσάλων, «Παναϊά Παζάρ».
Το σύνολο των περιπτέρων που κατασκευάστηκαν είναι περίπου 150, εκ των οποίων τα 140 θα έχουν βιομηχανικά είδη, ρούχα, είδη ένδυσης, υπόδησης, λευκά είδη, είδη σπιτιού, ηλεκτρονικά είδη, βιβλία, φο μπιζού, δερμάτινα είδη, μικροεργαλεία, παιχνίδια και πολλά ακόμη είδη.
Στην κεντρική είσοδο, σε δύο μεγάλα περίπτερα, θα υπάρχει για τους επισκέπτες προς πώληση, το φημισμένο τοπικό γλύκισμα του Χαλβά Φαρσάλων, παρασκευασμένο από γνωστούς τοπικούς χαλβαδοποιούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass