Εκπτώσεις και διακοπές εκτοξεύουν την κίνηση στα ΚΤΕΛ

* ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ * ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΩΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2024 14:30

Έντονη είναι η δραστηριότητα που καταγράφεται στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ της Λάρισας αυτές τις ημέρες. Οι καλοκαιρινές διακοπές και τα θαλασσινά μπάνια είναι το ζητούμενο, με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να επιλέγουν το συγκεκριμένο μέσο μετακίνησης.

Ο κύριος όγκος των ανθρώπων που ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ είναι όσοι θέλουν να βρεθούν στα παράλια του Νομού Λάρισας, αλλά και στα παράλια της γειτονικής Πιερίας, δηλαδή στον Πλαταμώνα και στους Νέους Πόρους.
Πολλοί είναι εκείνοι που ταξιδεύουν με το ΚΤΕΛ για να φτάσουν σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη, με σκοπό να πάρουν το πλοίο ή το αεροπλάνο για κάποιο νησί ή για το εξωτερικό. Βέβαια, κινητικότητα καταγράφεται και από τα χωριά του Νομού Λάρισας προς την πόλη της Λάρισας για αγορές, ειδικά τις πρωινές ώρες, στα εμπορικά καταστήματα του κέντρου.
Η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ημέρες, όσο πλησιάζει ο Δεκαπενταύγουστος, καθώς πολλοί εργαζόμενοι θα ξεκινήσουν τις καλοκαιρινές τους άδειες.
Ευνοϊκός, εν τω μεταξύ, προβλέπεται και ο καιρός τις επόμενες ημέρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass