Σύντροφοι αλληλομηνύθηκαν

*Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΩΣ... ΘΥΜΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ *Ο ΑΝΔΡΑΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΣ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2024 14:30

Σε μπελάδες φέρεται να μπήκε ένας 34χρονος Λαρισαίος από τη σχέση του με τη 47χρονη σύντροφό του, όταν εκείνη αποφάσισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Η 47χρονη πήγε στο νοσοκομείο όπου δήλωσε ότι έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας με αποτέλεσμα ο 34χρονος να συλληφθεί. Ενόσω λοιπόν εκείνος βρισκόταν υπό κράτηση στην ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, την ίδια ώρα – σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε» - λάμβανε μηνύματα από την Τράπεζα στο κινητό του τηλέφωνο για αγορές γυναικείων ρούχων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος SHEIN. Αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η 47χρονη βρισκόταν όντως στο σπίτι του 34χρονου και μέσω του υπολογιστή του αποπειράθηκε να κάνει αγορές. Προχθές στο Μονομελές Αυτόφωρο η 47χρονη ανακάλεσε την καταγγελία περί ενδοοικογενειακής βίας, με αποτέλεσμα ο 34χρονος, μετά την περιπέτειά του, να αφεθεί ελεύθερος. Σήμερα ωστόσο ενώπιον του Μονομελούς Αυτοφώρου θα οδηγηθεί η 47χρονη κατηγορούμενη η ίδια για απόπειρα απάτης με υπολογιστή, αλλά και για παράβαση του νόμο περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ
Αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας 5 Αυγούστου, η 47χρονη μετά από λιποθυμικό επεισόδιο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας να ενημερώνεται για πιθανό θύμα ενδοοικογενειακής βίας. Με την 47χρονη να καταγγέλλει στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της φέρεται πως, στις 4 Αυγούστου της έπιασε το χέρι και της προκάλεσε μώλωπες, ενώ στις 5 Αυγούστου την χτύπησε στο πρόσωπο με σφαλιάρα. Μετά την καταγγελία ο 34χρονος συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβασης της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Ενώ λοιπόν βρισκόταν υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του, άρχισε να λαμβάνει μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο από την Τράπεζα. Για επιχειρούμενες συναλλαγές με το ηλεκτρονικό κατάστημα SHEIN για αγορά γυναικείων ρούχων. Συναλλαγές που σύμφωνα με πληροφορίες δεν ολοκληρώθηκαν με αφορμή και την οικονομική κατάσταση του 34χρονου.
Οι συναλλαγές αυτές γινόταν εν αγνοία του και ο 34χρονος υπέθεσε πως γινόταν από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή στο σπίτι του όπου είχε αποθηκευμένους τους κωδικούς. Έτσι κατήγγειλε την εξέλιξη στους αστυνομικούς του ΑΤ Λάρισας οι οποίοι βρήκαν όντως την 47χρονη στο σπίτι την οποία και προσήγαγαν στην ΕΛ.ΑΣ., με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας να την συλλαμβάνουν στη συνέχεια, κατηγορούμενη για απόπειρα απάτης με υπολογιστή, αλλά και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.  
Προχθές Τρίτη λοιπόν παραπέμφθηκε στο Μονομελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο ο 34χρονος κατηγορούμενος για... ενδοοικογενειακή βία, όπου αθωώθηκε τελικά, καθώς η 47χρονη σύντροφός του ανακάλεσε τα καταγγελλόμενα δηλώνοντας πως ψευδώς δήλωσε τα όσα δήλωσε. Σήμερα ωστόσο η 47χρονη είναι αυτή που θα οδηγηθεί ενώπιον του Μονομελούς Αυτοφώρου κατηγορούμενη για τα όσα αποπειράθηκε να πράξει από τον υπολογιστή του συντρόφου της, ενώ εκείνος βρισκόταν υπό κράτηση στο Αστυνομικό Τμήμα μετά και τα όσα, ψευδώς, κατήγγειλε σε βάρος του...
Β. ΚΑΚΑΡΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass