­Δήμαρχοι γερμανικών πόλεων φιλοξενούνται στην Αργιθέα

* Προσκεκλημένοι του Δήμου, ενώ συναντήθηκαν με την ΠΟΑΣ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2024 13:20

Στο Δημαρχείο του Δήμου Αργιθέας, όπου φιλοξενούνται αυτές τις μέρες πέντε δήμαρχοι από τη Γερμανία, μετά από πρόσκληση του δημάρχου, Ανδρέα Στεργίου, συναντήθηκε η πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αργιθεάτικων Συλλόγων (ΠΟΑΣ) Νανά Μαυραντζά.

Όπως σημειώνεται από την ΠΟΑΣ «για πρώτη φορά η εξωστρέφεια του Δήμου μας γίνεται πραγματικότητα. Η πρόεδρος ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αργιθέας, Α. Στεργίου, για την ευκαιρία να εκπροσωπηθούν τα πολιτιστικά μας σωματεία από την ΠΟΑΣ και να παρουσιαστεί ένα μικρό μέρος της ιστορίας μας και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καθώς και τις πλούσιες δράσεις της ΠΟΑΣ στην περιοχή.
Αναλυτικότερα, φιλοξενούνται οι δήμαρχοι Cristian Konrad της πόλης Leipheim, Erich Winkler του Δήμου Nersigen, Johannes Ruf της πόλης Tussenhαussen, Markus Reichart της πόλης Heimenkirch και Michael Obst Kellmunz.
Με τον δήμαρχο Markus η πρόεδρος της ΠΟΑΣ βρέθηκε και στο χωριό Καρυά, ο οποίος θαύμασε την Τριζολιώτικη Γέφυρα, το μεγαλύτερο ίσως τοξωτό γεφύρι των Βαλκανίων! Για το καλωσόρισμα η πρόεδρος μαζί με τη γενική γραμματέα του Δ.Σ. της ΠΟΑΣ, Γώγου Βάσω, και τον ταμία, Κώστα Σιατραβάνη, πρόσφεραν δώρα, αναμνηστικά και μέλι Αργιθέας, με τους ίδιους να μας ανταποδίδουν αναμνηστικά των Δήμων τους».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass