Ζητούν αποκατάσταση υποδομών στις Εργατικές Γιάννουλης

*Ποια τα αιτήματα της Επιτροπής Πλημμυροπαθών

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2024 13:10

«Η δημοτική αρχή Λαρισαίων, 10 μήνες μετά την πλημμύρα, εξακολουθεί να αδιαφορεί για τους πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, αντιγράφοντας την τακτική της κυβέρνησης» καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Πλημμυροπαθών Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης.

Σε ανακοίνωσή της ζητά από τη δημοτική αρχή «να αποκαταστήσει: όλους τους δρόμους μέσα στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης (παλιές και νέες), που καταστράφηκαν από την πλημμύρα και έχουν γίνει επικίνδυνοι, όλους τους κοινόχρηστους χώρους πρασίνου. Τη σωστή λειτουργία των θυροφραγμάτων των αγωγών των ομβρίων των Εργατικών Κατοικιών. Ολα τα καταστήματα που έχουν παραχωρηθεί από τον ΟΑΕΔ για την ενοικίαση για διάφορες λειτουργίες. Να αξιοποιήσει για ανάγκες των πλημμυροπαθών τα 30.000 ευρώ που μαζεύτηκαν στον λογαριασμό του Δήμου γι’ αυτό τον σκοπό. Να προχωρήσει σε συνεργασία με Κυβέρνηση και Περιφέρεια στα αναγκαία έργα αντιπλημμυρικής προστασίας. Να παρέμβει στον ΟΑΕΔ για την αποκατάσταση και επαναλειτουργία τη νέα σχολική περίοδο του βρεφονηπιακού σταθμού στις Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης.
Να απαλλάξει όλους τους πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης, είτε είναι ιδιοκτήτες – ενοικιαστές ισογείων διαμερισμάτων, είτε υπογείων που πλημμύρισαν, από τα ανταποδοτικά τέλη, τους λογαρισμούς της ΔΕΥΑΛ, τροφεία στους παιδικούς σταθμούς και να έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό παντοπωλείο. Να γίνουν άμεσα έλεγχοι για τη στατικότητα των Εργατικών Πολυκατοικιών Γιάννουλης. Να γίνουν με ευθύνη του Δήμου, απολυμάνσεις των Εργατικών Πολυκατοικιών Γιάννουλης και των εξωτερικών χώρων των δυο οικισμών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass