ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ

Κάτοικοι του Αγίου Γεωργίου εν δράσει…

Δημοσίευση: 25 Νοε 2014 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:33

 

Δική τους υπόθεση, κάνουν οι κάτοικοι της συνοικίας Αγίου Γεωργίου, την άρτια λειτουργία του σύγχρονου κτιρίου του Πολυκέντρου του Δήμου Λαρισαίων, στη συνοικία τους, στην οδό Κάρλας, σε μια προσπάθεια να φιλοξενήσει το δυνατόν καλύτερα, τις δράσεις που παρέχει ο Δήμος, μέσω της Λέσχης Πολιτισμού η οποία στεγάζεται σε αυτό, αλλά και όλες εκείνες που οργανώνουν οι σύλλογοι και το ΚΑΠΗ που επίσης στεγάζονται στον ίδιο χώρο.

Το θέμα της λειτουργίας και των δράσεων που αναπτύσσονται στο εν λόγω κτίριο, συζητήθηκε σε συνάντηση που είχαν σύλλογοι και κάτοικοι της συνοικίας με τους αντιδημάρχους Παιδείας κ. Αλ. Μπατζανούλη και Διοίκησης αντίστοιχα κ. Γ. Σούλτη, στην οποία αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος.

Σύμφωνα με τον κ. Μπατζανούλη: «Υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία με τους κατοίκους της συνοικίας του Αγίου Γεωργίου, οι οποίοι έχουν στηρίξει και βοηθήσει τη λειτουργία του Πολυκέντρου. Είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και ενδιαφέρονται…

Δώσαμε στέγη για τα γραφεία των συλλόγων τους στο κτίριο και μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη βιβλιοθήκη, να κοσμήσουμε τους τοίχους με πίνακες κ.α. και γενικά να γίνει ένας χώρος που θα φιλοξενεί τις δράσεις τους και τα τμήματα των Λεσχών του Δήμου».

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συνάντησης οι κάτοικοι ανακοίνωσαν την προσπάθειά τους να ξαναδημιουργήσουν τον Πολιτιστικό Σύλλογο της συνοικίας, που είχε αδρανήσει, συστήνοντας μια προσωρινή επιτροπή του.

Παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, διευθυντές σχολείων της συνοικίας, μέλη συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, μέλη του αθλητικού συλλόγου και δεκάδες κάτοικοι.

Λ.ΚΙΣΣΑΒΟΥ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass