Τρεις συλλήψεις για ναρκωτικά

* ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ * ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2024 13:45

Συνεχίζονται καθημερινά οι έλεγχοι στη Θεσσαλία για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Από τη Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024 έως τις βραδινές ώρες της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2024, μετά από διενεργηθέντες ελέγχους, συνελήφθησαν 15 άτομα σε περιοχές της Θεσσαλίας, σε 12 διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες.
Ειδικότερα, στην πόλη της Λάρισας και στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας συνελήφθησαν 3 άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, και κατασχέθηκαν μικροποσότητες μείγματος κάνναβης και καπνού, ηρωίνης και ναρκωτικών δισκίων.
Στην πόλη του Βόλου, στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου και σε περιοχή του Δήμου Αλμυρού, συνελήφθησαν 8 άτομα, σε οκτώ διαφορετικές περιπτώσεις, και κατασχέθηκαν -κατά περίπτωση- ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 21,05 γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητες κοκαΐνης, παραισθησιογόνων μανιταριών και φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης.
Στην πόλη των Τρικάλων και την ευρύτερη περιοχή της συνελήφθησαν 4 άτομα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις και κατασχέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης και μείγματος κάνναβης και καπνού, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.
Οι αστυνομικοί αυτοί έλεγχοι, οι οποίοι έχουν ως στόχο την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, θα συνεχιστούν σε όλη τη Θεσσαλία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass