Πολιτιστικός Αύγουστος στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς

ΜΕ ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΝΙΒΟΛΙΑΝΙΤΩΝ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 16:01

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Νίκου Γουργιώτη
Ξεκινούν την Πέμπτη 1η Αυγούστου στο Μεγαλόβρυσο Αγιάς οι εκδηλώσεις «Πολιτιστικός Αύγουστος 2024».

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Μορφωτικός Σύλλογος Μεγαλοβρύσου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Αγιάς και την Τοπική Κοινότητα Μεγαλοβρύσου, έχουν οργανώσει μια σειρά πολιτιστικών κι άλλων εκδηλώσεων που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Χορηγός είναι και η παραδοσιακή ταβέρνα «Νιβόλιανη».
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
- Πέμπτη, 1/8, 9:00 μ.μ., Μουσική βραδιά νεολαίας με τον Γιώργο Αποστολόπουλο και τους «Εξαίρετους» (Στο πιάνο ο Γιάννης Σακελλαρίου, στο σαξόφωνο / κλαρινέτο ο Στέλιος Κοτρώτσιος, στο μπουζούκι ο Αλέξανδρος Καζίλας, στο κοντραμπάσο ο Λεωνίδας Κυρίδης, στα κρουστά ο Θάνος Κυρίδης).
- Δευτέρα, 5/8, 9:00 μ.μ., «Καλωσόρισμα στην υγεία», με εισηγητές την διατροφολόγο Ειρήνη Παπαγιάννη και τον ιατρό, ειδικό καρδιολόγο, Dr Ηλία Δημηνίκο.
- Παρασκευή 9/8, 8:30 μ.μ., δημιουργική ζωγραφική για παιδιά από 5 έως 11 ετών, τα οποία θα συμμετέχουν σε μια ευχάριστη βραδιά ελεύθερης ζωγραφικής (παράδοση θέματος: Εύα Σπανού, ΑΠΘ, Σχολή Καλών Τεχνών)-
- Κυριακή, 11/8, 9:15 μ.μ., βραδιά θεάτρου / Το Θέατρο Τεχνών Λάρισας θα παρουσιάσει την κωμωδία «Η Σπασμένη Στάμνα», στις 9:00μμ, στην πλατεία, με ελεύθερη είσοδο.
- Τρίτη, 13/8, 8:30 μ.μ., γεμίζουμε την πλατεία μας με χαμόγελα, ενθουσιασμό και αθλητικό πνεύμα σε μια βραδιά εκμάθησης του Street Tennis από τον Ομοσπονδιακό Τεχνικό Αντισφαίρισης Δημήτρη Μίζιο.
- Σάββατο, 17/8, 8:30 μ.μ., 17ο Αντάμωμα των απανταχού Μεγαλοβρυσιωτών με τη Γωγώ Τσαμπά και την ορχήστρα της. Μαζί τους και ο Γιώργος Κωσταβέλης με το μπουζούκι του. Θα συμμετέχουν, επίσης, χορευτικά τμήματα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας». Παράλληλα, στον χώρο του σχολείου θα εκτίθενται Θεσσαλικά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass