Επί τάπητος θέματα στρατιωτικών

* Συνάντηση ΕΣΠΕΛ με τον διοικητή της 1ης Στρατιάς

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2024 14:11

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας (ΕΣΠΕΛ) συναντήθηκε με τον διοικητή της 1ης Στρατιάς και ανώτατο διοικητή Φρουράς Λάρισας, αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο. Όπως σημειώνεται από την ΕΣΠΕΛ, «η κύρια ατζέντα των θεμάτων που συζητήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν σε σχετικό υπόμνημα που κατατέθηκε, ήταν η εξής:

Η κατάργηση των ηλικιακών ορίων αποστρατείας των υπαξιωματικών προελεύσεως ΕΠΟΠ. Η ρύθμιση – αποκατάσταση ιεραρχικής εξέλιξης αποφοίτων ΑΣΣΥ τάξεως 96 και εντεύθεν (καταταγέντες 94 και εντεύθεν). Η ένταξη στη Β’ μισθολογική κατηγορία των αξιωματικών προελεύσεως ΕΜΘ. Το στεγαστικό ζήτημα των στελεχών. Οι πρόωρες αποστρατείες για θέματα υγείας. Η καθυστέρηση αποπληρωμής δαπανών υγείας. Η αποζημίωση της νυχτερινής εργασίας των στελεχών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και επί της θεματολογίας αναπτύχθηκε μια εποικοδομητική διαλογική συζήτηση, μέσω της οποίας διαπιστώθηκε έκδηλα το ειλικρινές ενδιαφέρον του στρατηγού και η επιθυμία της διαρκής ενημέρωσής του για τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους στρατιωτικούς της Φρουράς Λάρισας, στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, όπου αυτό είναι δυνατό βάσει αρμοδιοτήτων» καταλήγει η ΕΣΠΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass