Στο πλευρό των πυροσβεστών

* ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΞ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2024 14:30

«Θεωρώ χρέος μου να μεταφέρω στην πολιτική ηγεσία, τις επισημάνσεις σας για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε ακόμη πιο αποτελεσματικά στα καθήκοντά σας.

Προς αυτή την κατεύθυνση είναι ιδιαίτερα θετικό γεγονός η αλλαγή νοοτροπίας στην κοινωνία, η οποία, μετά τις “πληγές” από την κλιματική κρίση στην περιοχή μας, αναγνωρίζει ακόμη περισσότερο την αποστολή σας και την αυταπάρνηση με την οποία την υπηρετείτε». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος απευθυνόμενος στα στελέχη και το προσωπικό βάρδιας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού Λάρισας, που επισκέφθηκε προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που υφίσταται, εν μέσω της αντιπυρικής περιόδου στο ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι που διανύουμε.

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Ο Θεσσαλός πολιτικός συναντήθηκε αρχικά με τον διοικητή της Πυροσβεστικής ν. Λάρισας πύραρχο κ. Χρήστο Ζουναλή και τον διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Λάρισας πύραρχο κ. Γιώργο Βαρδάτσικο, παρουσία του υπευθύνου δημοσίων σχέσεων της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικής Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Γιώργου Τέγου και του εκπροσώπου των Θεσσαλών πυροσβεστών στην Πανελλήνια Ομοσπονδία κ. Νίκου Τάψα. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ότι η έλλειψη εποχικού προσωπικού δυσχεραίνει το έργο της υπηρεσίας στον νομό, έναν από τους μεγαλύτερους στην ελληνική επικράτεια και ότι το μόνιμο προσωπικό μετά βίας επαρκεί για να καλυφθούν οι ανάγκες.
Επίσης, επισημάνθηκε ότι η αύξηση του μέσου όρου ηλικίας των υπηρετούντων -καθώς οι αποχωρήσεις λόγω συνταξιοδοτήσεων είναι περισσότερες από τους νέους που εισέρχονται κάθε χρόνο μέσω πανελληνίων- δημιουργεί ήδη πιέσεις στη διαθεσιμότητα προσωπικού στην Πυροσβεστική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass