Στόχος ένα Ι.Χ. για την Ψυχική Υγεία

* ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ Κ.Ψ.Υ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2024 16:15

Εκδήλωση αφιερωμένη στη σύσφιξη σχέσεων των μελών του Συλλόγου Φίλων του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Λάρισας με το προσωπικό του Κ.Ψ.Υ. και τις Κινητές Μονάδες του (Ενηλίκων και Παίδων) καθώς και με το προσωπικό του Γ.Ν. Λάρισας πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Η βραδιά ξεκίνησε με το θερμό καλωσόρισμα της προέδρου του συλλόγου κας Αικατερίνης Σακελλαρίου στους παρευρισκομένους, η οποία τόνισε τη στήριξη του συλλόγου στο αδιάκοπο έργο του Κ.Ψ.Υ. και των Κινητών Μονάδων του, υπενθυμίζοντας τον πρωταρχικό στόχο του συλλόγου, που είναι η αγορά ενός ΙΧ αυτοκίνητου για τις κοινοτικές δράσεις Ψυχικής Υγείας του νομού Λάρισας.
Η πρόεδρος ευχαρίστησε τον διοικητή του Γ.Ν. Λάρισας για την έμπρακτη στήριξη και βοήθειά του προς τον σύλλογο, αναφορικά με τις ανάγκες της Ψυχικής Υγείας.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Βλαχάκης, αφού ευχαρίστησε το προσωπικό των δομών για το έργο τους, ενημέρωσε για τις ενέργειες που δρομολογήθηκαν και που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν άμεσα από τη διοίκηση του Γ. Ν. Λάρισας. Παράλληλα αναφέρθηκε σε μείζονα θέματα της ψυχικής υγείας δηλώνοντας την αμέριστη υποστήριξή του στις προσπάθειες και ανάγκες των Δομών Ψυχικής Υγείας.
Η επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Ψ.Υ. και των Κινητών Μονάδων, παιδοψυχίατρος Χριστίνα Βακάλη, ευχαρίστησε θερμά με τη σειρά της όλα τα μέλη του συλλόγου και το προσωπικό των Δομών και τόνισε μεταξύ των άλλων, τη σπουδαιότητα αυτών των εκδηλώσεων.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, η περιφερειακή διευθύντρια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας κα Βασιλική Ζιάκα, η προϊσταμένη Διεύθυνσης Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Λάρισας Βασιλική Ζήση, η τομεάρχης Παθολογικού Τομέα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. Λάρισας Φανή Ματζαφλάρα, η ψυχίατρος του Κ.Ψ.Υ. Μαρία Φιλιππίδου, ο ψυχίατρος της Κινητής Μονάδας Ενηλίκων Χρήστος Τσάλτας, η Φανή Καπετάνου από την Περιφερειακή Διεύθυνση Λάρισας, η διευθύντρια Γαλλικού Ινστιτούτου - Γαλλικής Πρεσβείας Χρύσα Βουλγαράκη και η διευθύνουσα – σύμβουλος της Γενικής Κλινικής Ε. Πατσίδη Βίκυ Πατσίδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass