Αιτήσεις για θερινό τμήμα Βρεφονηπιακού Σταθμού

* ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2024 16:30

Ξεκίνησε χθες η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για τη φιλοξενία παιδιών στο θερινό τμήμα (Αυγούστου 2024), στον 6ο Βρεφονηπιακό Σταθμό (Σίφνου & Εχεκρατίδας), στη συνοικία Νεράιδα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Διεύθυνσης Παιδείας και της Αντιδημαρχίας Παιδείας και Άθλησης του Δήμου Λαρισαίων.

Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024, ενώ δεκτά γίνονται τα παιδιά ηλικίας από 8 μηνών έως 5 χρονών, ήτοι γεννηθέντα από 1η/01/2020 έως 1η/12/2023. Το ωράριο λειτουργίας του καλοκαιρινού τμήματος του Αυγούστου 2024 είναι: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα.
Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι: 1. Αίτηση Εγγραφής και έντυπο μοριοδότησης. 2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 3. Πιστοποιητικό υγείας παιδιού. 4. Τελευταίο Εκκαθαριστικό σημείωμα του γονέα. 5. Βεβαίωση εργασίας ή κάρτα ανεργίας μητέρας.
Εάν εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζονται οι βεβαιώσεις εργασίας και των δύο γονέων.
Για περισσότερες πληροφορίες για κάθε επιμέρους δικαιολογητικό που θα χρειαστεί να κατατεθεί, οι γονείς μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.larissa. gov.gr).
Τα αποτελέσματα επιλογής παιδιών θα αναρτηθούν στα γραφεία της Διεύθυνσης Παιδείας και στον 6ο Βρεφονηπιακό Σταθμό, μετά τις 26 Ιουλίου 2024.
Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του site Δήμου: www.larissa.gov.gr -> στο μενού e-υπηρεσίες -> Διεύθυνση Παιδείας -> Αίτηση για εγγραφή στους Παιδικούς Σταθμούς 2024 (Αύγουστος). Σημειώνεται ότι στην ψηφιακή πλατφόρμα επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά. Χωρίς επισύναψη των δικαιολογητικών, η αίτηση δε θα ισχύει!
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2410-680.215 & 2410-680.224.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass