Μεγάλα ποσοστά, κάντε έρευνα αγοράς...

* ΧΑΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΤΩΣΕΩΝ * ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΜΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2024 13:00

«...Οι τιμές είναι πολύ καλές, τα ποσοστά έκπτωσης είναι αρκετά μεγάλα από τις πρώτες μέρες.

Στην αγορά της Λάρισας δε, εκτιμούμε ότι υπάρχει και ποιότητα και ποσότητα» σημείωσε ο πρόεδρος των Εμπόρων Λάρισας κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος μιλώντας για τις θερινές εκπτώσεις 2024, η πρώτη μέρα των οποίων ήταν η χθεσινή. Παράλληλα, ο κ. Παπαδόπουλος κάλεσε τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες πριν ψωνίσουν, να κάνουν και την απαιτούμενη έρευνα αγοράς για να εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή, με τους Λαρισαίους καταναλωτές να επιλέγουν χθες το πρωί (πρώτη εκπτωσιακή μέρα) περισσότερο να περιηγηθούν στην αγορά, να συγκρίνουν τιμές, να καταγράψουν τις ανάγκες τους, παρά να αγοράσουν, αφού λίγοι ήταν αυτοί που κρατούσαν σακούλες στα χέρια τους.
Το σφιχτό οικονομικό πλαίσιο, η άνοδος των τιμών σε ενέργεια και είδη πρώτης ανάγκης οδηγούν τους καταναλωτές στην αγορά μόνο των απαραίτητων προϊόντων, με τους Λαρισαίους εμπόρους να εναρμονίζονται στο πλαίσιο αυτό και να προσφέρουν μεγάλα ποσοστά εκπτώσεων ήδη από τις πρώτες μέρες.
Ο κ. Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του τόνισε ότι: «Σήμερα (σ.σ. χθες) είναι η πρώτη ημέρα για τις θερινές εκπτώσεις που τελειώνουν στις 31 Αυγούστου. Εκτιμούμε ότι οι συνάδελφοι θα έχουν έναν τζίρο καλό σε αυτές τις εκπτώσεις, γιατί το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε κινητικότητα που θα μπορούσε να υπάρχει. Οι τιμές είναι πολύ καλές, τα ποσοστά έκπτωσης είναι αρκετά μεγάλα από την αρχή των εκπτώσεων. Στην αγορά της Λάρισας υπάρχει και ποιότητα και ποσότητα που δεν της λείπει τίποτα ποτέ. Περιμένουμε τους καταναλωτές να κερδίσουν από τις καλές τιμές που υπάρχουν στο εμπόριο» σημείωσε ο πρόεδρος των Λαρισαίων εμπόρων, ενώ σε αναφερόμενος στο τι πρέπει να προσέχουν οι Λαρισαίοι καταναλωτές σημείωσε ότι: «Οι καταναλωτές πρέπει να κάνουν πρώτα έρευνα αγοράς πριν ψωνίσουν. Σ’ αυτήν την κατεύθυνση βοηθά το διαδίκτυο, αφού δεν μπορεί να σε κοροϊδέψει κάποιος σχετικά με το πόσο κοστίζει ένα προϊόν - όποιο προϊόν κι αν είναι αυτό, ανεξαρτήτως αξίας. Υπάρχουν τιμές για όλα τα βαλάντια, που ξεκινούν από πολύ χαμηλές και ανεβαίνουν, εκτιμούμε ότι θα πάνε καλά κι αυτές οι εκπτώσεις».

ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά και στις 14 Ιουλίου, δηλαδή την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, με το ωράριο να καθορίζεται από 11:00 έως 20:00.
Όπως φαίνεται, τα περισσότερα σούπερ μάρκετ θα έχουν αντιστρόφως ανάλογη λειτουργία από τα καταστήματα. Με λίγα λόγια τα σούπερ μάρκετ την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων θα είναι κλειστά, εκτός από αυτά γερμανικής αλυσίδας.
Θανάσης Αραμπατζής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass