«Σε πρώτο πλάνο Περιφέρεια Θεσσαλίας και δήμοι στην πράσινη μετάβαση»

* ΤΟΝΙΣΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2024 14:00

Για το πρόγραμμα «Απόλλων» αλλά και θέματα που αφορούν τους επενδυτές φωτοβολταϊκών, συζήτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Λάρισας Χρήστος Καπετάνος με την υφυπουργό Ενέργειας, κα. Αλεξάνδρα Σδούκου, στο περιθώριο της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» στην Αθήνα από την εταιρία Akuo Greece για την έναρξη της καμπάνιας συμμετοχικής χρηματοδότησης (Crowdfunding), για το έργο ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη Θεσσαλία.

Ο βουλευτής επισκέπτεται συχνά το Υπουργείο Ενέργειας θέτοντας τους προβληματισμούς, αλλά και τις απόψεις των συμπατριωτών του στην ηγεσία του ΥΠΕΝ.
Ο Λαρισαίος βουλευτής συνεχάρη ιδιαίτερα τον διευθύντα σύμβουλο της Akuo Greece, Κώστα Ανδριοσόπουλο για την εξαιρετική διοργάνωση αυτής της ενημερωτικής εκδήλωσης για το ενεργειακό μέλλον της Θεσσαλίας και μεταξύ άλλων δήλωσε:
«Η κλιματική κρίση είναι εδώ και εμείς στη Θεσσαλία το βιώσαμε λίγο πιο έντονα με τις πρόσφατες πλημμύρες, πράγμα που μας προβλημάτισε και μας οδήγησε στην αναζήτηση νέων ενεργειακών μοντέλων. Η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι πολύ σημαντική, καθώς θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση περισσότερων οικονομικών πόρων πάντα σε άρτια συνεργασία με την Κυβέρνηση και το Υπουργείο Ενέργειας. Η πράσινη μετάβαση θα περάσει μέσα από τη Θεσσαλία κάνοντας χρήση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας. Τόσο οι Δήμοι όσο και η Περιφέρεια Θεσσαλίας βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την αποδοτική πράσινη μετάβαση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass