Συνελήφθη μετά από «13άρι» κλοπών και διαρρήξεων επιχειρήσεων στη Λάρισα

* ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ *ΠΑΡΑΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2024 13:00

Μετά από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας εξιχνιάστηκαν 13 κλοπές, από τις οποίες έντεκα τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν σε καταστήματα-επιχειρήσεις στην πόλη της Λάρισας.

Συνελήφθη προχθές (02-07-2024) το μεσημέρι στη Λάρισα, στα όρια του αυτοφώρου, από αστυνομικούς της προναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης, από τα τέλη Απριλίου 2024 έως προχθές, δρώντας κυρίως τις πρώτες πρωινές ώρες, προσέγγιζε καταστήματα, έχοντας στην πλειονότητα των περιπτώσεων καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και αφού παραβίαζε τις θύρες αυτών, εισερχόταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσε κυρίως χρηματικά ποσά από τις ταμειακές μηχανές.
Πιο αναλυτικά, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης, κατά το χρονικό διάστημα από την 27-04-2024 έως χθες, 2-07-2024, τις πρώτες πρωινές ώρες, διέπραξε συνολικά 13 κλοπές-διαρρήξεις, εκ των οποίων οι 11 σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέριες και ψητοπωλεία), αφαιρώντας από το εσωτερικό τους το συνολικό χρηματικό ποσό των 5.345 ευρώ και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ αποπειράθηκε να διαρρήξει ένα κομμωτήριο και ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, προκαλώντας παράλληλα φθορές στα καταστήματα.
Προχθές το μεσημέρι στη Λάρισα ο δράστης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και ακινητοποιήθηκε, ενώ σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν είδη ρουχισμού και ένα τσαντάκι. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass