Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2024 9:01

Εκδήλωση στη μνήμη των ηρώων της Κύπρου
*ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΥΠΡΙΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 χρόνων από τις μαύρες επετείους του προδοτικού πραξικοπήματος και της τουρκικής εκβολής του 1974, ο Σύλλογος Κυπρίων Λάρισας διοργανώνει εκδηλώσεις χρέους μνήμης και τιμής το Σάββατο 20 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα, στις 10 το πρωί στον Ι.Ν. του Προφήτη Ηλία στην πλατεία Εργατικής Πρωτομαγιάς θα τελεσθεί εθνικό μνημόσυνο για τους πεσόντες και παράκληση για την απελευθέρωση των αιχμαλώτων, την επιστροφή των προσφύγων στις εστίες τους και την εκδίωξη του Τούρκου εισβολέα. Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Μητροπολίτη Λάρισας και Τυρνάβου Σεβ. Ιερώνυμο. Στις 11.15 το πρωί θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων στην πλατεία Αγαμ. Μπλάνα.

 

Eκτακτη συνέλευση φανοποιών

ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Έκτακτη γενική συνέλευση πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη τα μέλη του σωματείου φανοποιών και βαφέων του Νομού Λάρισας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ στον δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας. Θέμα της συζήτησης θα είναι η εκπαίδευση των τεχνιτών πάνω στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα και στην ηλεκτροκίνηση, καθώς και θέματα ασφαλείας κατά την εξέλιξη των εργασιών. Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ηλίας Βανακάρας απευθύνει έκκληση σε όλα τα μέλη του σωματείου για δυναμική παρουσία.

 

Συνέλευση Σωματείου Τύπου και Χάρτου

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση των μελών του συγκαλεί αύριο στις 8 το απόγευμα σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου το Σωματείο Τύπου και Χάρτου Λάρισας.
Το σωματείο με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη να παρευρεθούν τονίζοντας ότι «το σωματείο είναι η δύναμή μας για υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ, αναγνώριση όλων των τριετιών, επαναφορά των ΒΑΕ στον κλάδο, 8ωρο, 5μερο, 40ωρο Δευτέρα έως Παρασκευή, για μισθούς και συντάξεις αξιοπρεπούς ζωής με κατάργηση της φοροληστείας από το κράτος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass