«Τριτοκοσμικές συνθήκες στο Τελωνείο της Λάρισας»

* ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΣΥΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2024 14:51

Στις «τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στο Τελωνείο της Λάρισας» αναφέρεται ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» Κυρ. Βελόπουλος με ερώτησή του προς τους υπουργούς Εσωτερικών Υποδομών και Μεταφορών και Προστασίας του Πολίτη.

Σημειώνοντας πως «σύμφωνα με ενημέρωση κατοίκων της Λάρισας, τριτοκοσμικές είναι οι συνθήκες που επικρατούν στο Τελωνείο της Λάρισας. Καταγγέλλουν ότι: έχει μετατραπεί η περιοχή πέριξ του Τελωνείου σε ανεξέλεγκτο σκουπιδότοπο, δεν υπάρχει ο απαραίτητος χώρος πάρκινγκ για τα βαρέα φορτηγά αυτοκίνητα που σταθμεύουν πλησίον του Τελωνείου, περιμένοντας και καταλαμβάνοντας παράνομα χώρους στάθμευσης, δεν υπάρχουν οι σχετικές υγειονομικές υποδομές για τους οδηγούς των φορτηγών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους κατοίκους γύρω από το Τελωνείο.
Οι καιρικές συνθήκες δυσκολεύουν την κατάσταση, κυρίως το καλοκαίρι με την αύξηση των τρωκτικών και άλλων ζώων πέριξ του Τελωνείου, στην ευρύτερη περιοχή του Τελωνείου, που απέχει ελάχιστα από το κέντρο της πόλης, παίζουν και κινούνται μαθητές με ποδήλατα εκτεθειμένοι σε οδικά ατυχήματα, τόσο από την παρουσία βαρέων οχημάτων όσο και την έλλειψη αστυνόμευσης, πεζοδρομίων και της σχετικής οδικής σήμανσης.
Ζητούν οι κάτοικοι από την Πολιτεία και τις αρμόδιες τοπικές αρχές είτε να μεταφερθεί στο Μακρυχώρι Λάρισας το Τελωνείο στον χώρο που κτίστηκε πριν πολλά χρόνια για να λειτουργήσει ως Τελωνείο είτε να δοθεί άμεσα μια άλλη λύση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτώνται οι υπουργοί: Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε, ώστε να επιλυθούν άμεσα τα παραπάνω προβλήματα που καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Λάρισας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας;» καταλήγει ο κ. Βελόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass