Μεγάλη γιορτή στην αγορά των Φαρσάλων

* Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 7η Λευκή Νύχτα

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2024 14:05

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε προχθές η 7η Λευκή Νύχτα στα Φάρσαλα, όπου το καταναλωτικό κοινό είχε την ευκαιρία να συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Φαρσάλων, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Δήμου Φαρσάλων.

Μέσα σε γιορτινή ατμόσφαιρα, το κέντρο της πόλης κατακλύστηκε από κόσμο, με τα καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Οι δράσεις για τα παιδιά ξεκίνησαν από το απόγευμα, στην πλατεία Δημαρχείου, όπου υπήρχε ένα μεγάλο τρισδιάστατο κάστρο και οι μικροί επισκέπτες του συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι, κατά το οποίο του έδιναν χρώμα. Παράλληλα, μπορούσαν να κάνουν αναρρίχηση σε έναν τοίχο, τοξοβολία, face painting και άλλες δράσεις. Μασκότ κυκλοφορούσαν σε κεντρικά σημεία της πόλης, προσφέρονταν δωρεάν μαλλί της γριάς και ποπ-κορν, ενώ η επιχείρηση «Baristas» πρόσφερε δροσιστικά ροφήματα σε όλα τα παιδιά. Στην πλατεία Απιδανού έγινε επίδειξη αυτοάμυνας και γυμναστικές επιδείξεις από τον  Α.Σ. Taekwondo Κίσσαβος. Οι Djs σε τρία διαφορετικά σημεία της πόλης είχαν στήσει το δικό τους πάρτι, με τη μουσική να ακούγεται σε όλη την αγορά. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος μαζί με τον δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου, την περιφερειακή σύμβουλο Θεσσαλίας, Νατάσα Αδαμοπούλου, τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων, Γιάννη Τσούλη, και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, επισκέφθηκαν επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη «Λευκή Νύχτα». Σε όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης υπήρχε αρκετή κίνηση, όπως και σε όλα τα καταστήματα εστίασης μπαρ και εστιατόρια. Οι καταναλωτές με τις αγορές τους λάμβαναν μέρος σε κλήρωση, η οποία θα γίνει την προσεχή Τρίτη στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου και θα προσφέρει πλούσια δώρα στους κερδισμένους. Η βραδιά έκλεισε στην πλατεία Λαού, με ορχήστρα και πλούσιο ρεπερτόριο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass