Προσλήψεις στον Δήμο Αγιάς

* ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ * ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Δημοσίευση: 27 Ιουν 2024 15:30

Στην πρόσληψη 39 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στελεχών και λοιπού προσωπικού στην κατασκήνωση Αγίας Παρασκευής, του κρατικού προγράμματος κατασκηνώσεων για το έτος 2024, προχωρά ο Δήμος Αγιάς.

Συγκεκριμένα, η σύμβαση θα αφορά εργασία δύο μηνών, πό 01-07- 2024 έως 31- 08-2024. Οι ειδικότητες είναι οι εξής: συντονιστές, επιμελητές, ειδικοί συνεργάτες ψυχαγωγοί, ειδικοί συνεργάτες χειροτεχνίας, φυσικής αγωγής, ομαδάρχες, διαχειριστής, βοηθός διαχειριστή, Δ.Ε. αποθηκάριου, γιατρούς, νοσηλευτές, προσωπικό εστίασης (μάγειρες), προσωπικό καθαριότητας, ναυαγοσώστης-στρια, Δ.Ε. τεχνικού, φυσιοθεραπευτή-τρια.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ
«Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 ετών έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση έως 70.6 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το 67ο έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα απαιτείται να υποβληθεί ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση στην οποία να δηλώνουν ότι μέχρι τη λήξη προθεσμίας υποβολής της αίτησης δεν έχουν θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης (αρθ. 82 του ν.5003/2022). Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα του ναυαγοσώστη πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 60 ετών (π.δ.71/ 2020). Οι υποψήφιοι για την ειδικότητα των ομαδαρχών κατώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης ορίζεται το (15ο) έτος συμπληρωμένο. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 7 του Ν.4837/ 2021. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση)».
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ-ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ
Σύμφωνα με την προκήρυξη «Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Αγιάς, Δημοτική Ενότητα Ευρυμενών, Δημοτικό κατάστημα Στομίου, Στόμιο. Αρμόδιος υπάλληλος Καλλιόπη Κρανιώτη (τηλ. επικοινωνίας: 2495350216). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τρεις ημέρες και ειδικότερα από 25/06/2024 έως και 27/06/2024. Η αίτηση και η υπεύθυνη δήλωση θα δίδεται από την υπηρεσία του Δήμου Αγιάς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass