ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ: Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο

ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ «LARISSA COFFEE SHOW»

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2024 14:30

Με έντεκα θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει αύριο Πέμπτη 27 Ιουνίου το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λαρισαίων. Μία ώρα αργότερα, εν τω μεταξύ, είναι προγραμματισμένη κι άλλη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα τον γενικό απολογισμό της Δημοτικής Αρχής και την παρουσίαση οικονομικών απολογιστικών δεδομένων για το «Larissa Coffee Show».

Τα θέματα της πρώτης συνεδρίασης είναι τα εξής:
1. Ορισμός προέδρου και μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με τους αναπληρωτές τους, από 1η -07-2024.
2. Τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. του Δήμου Λαρισαίων κατόπιν της κατάργησης του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Δημοτικό Ωδείο Λάρισας» και διακριτικό τίτλο «Δ.Ω.Λ.» και της λύσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ» και διακριτικό τίτλο «ΔΗΚΕΛ», σύμφωνα με τη με αριθμ. 516/2024 Α.Δ.Ε.
3. Λήψη Κανονιστικής Απόφασης για τη Μελέτη προσωρινής κυκλοφοριακής ρύθμισης (εργοταξιακού χαρακτήρα) του έργου «Αντικατάσταση αγωγών ύδρευσης της συνοικίας Αγ. Θωμάς» της ΔΕΥΑΛ που αφορά το τμήμα της οδού Ιωαννίνων από την οδό Θεοπόμπου έως την οδό Βονίτσης/Αναβύσσου, σύμφωνα με τη με αριθμ. 531/2024 Α.Δ.Ε.
4. Κυκλοφοριακή σύνδεση παρόδιας εγκατάστασης κατηγορίας Β’, εκτός εγκεκριμένου σχεδίου πόλης και εκτός ορίων νομίμως υφισταμένων οικισμών, με πρόσωπο επί δημοτικού-κοινοτικού οδικού δικτύου, ιδιοκτησίας ΣΤΑΜΑΤΗ Ι.Κ.Ε., σύμφωνα με τη με αριθμ. 532/2024 Α.Δ.Ε.
5. Παράταση εκμισθώσεων καταστημάτων ανθοπωλείων στο Νέο Δημοτικό Κοιμητήριο Λάρισας.
6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής ή μη της πρότασης της Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών και Αμφισβητήσεων του Δήμου Λαρισαίων.
7. Απομάκρυνση και αντικατάσταση δέντρων στο πλαίσιο των έργων: 1) Ολοκλήρωση εσωτερικού δακτυλίου Λάρισας. 2) Διασύνδεση αρχαιολογικών χώρων. 3) Βελτίωση οδικής ασφάλειας γύρω από τα σχολικά συγκροτήματα στην πόλη της Λάρισας.
8. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στη Δημοτική Κοινότητα Γιάννουλης του Δήμου Λαρισαίων».
9. Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους για το έργο «Ανάπλαση παρόχθιας ζώνης Πηνειού ποταμού κατά μήκος της εσωτερικής κοίτης της πόλης».
10. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Επισκευές – συντηρήσεις πεζοδρομίων».
11. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Αναβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου εκπαιδευτικών μονάδων και κατασκευή παιδικής χαράς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass