Προχωρά η αγροτική οδοποιία στην Ελασσόνα

* ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2024 14:20

Την πορεία υλοποίησης έργου αγροτικής οδοποιίας στο Λουτρό Ελασσόνας, που εξυπηρετεί 6 κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις επιθεώρησε η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και νέο έργο ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης αγροτικής οδοποιίας στις κοινότητες Κρανιά και Άκρη το οποίο θα εξυπηρετήσει συνολικά 40 ποιμνιοστάσια. Πρόκειται για έργα τα οποία χρηματοδοτεί η Περιφέρεια μετά από συνεργασία με τον Δήμο Ελασσόνας και τις τοπικές κοινωνίες.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης θα βελτιωθεί σημαντικά η πρόσβαση γεωργών και κτηνοτρόφων σε γεωργικές εκτάσεις και ποιμνιοστάσια.
Σε δήλωσή της η αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Γαλλιού ανέφερε τα εξής: «Συνεχίζουμε με γοργούς ρυθμούς και υπό την καθοδήγηση του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό και την υλοποίηση κάθε μικρής και μεγάλης παρέμβασης που θα τονώσει το αίσθημα ασφάλειας και ενδιαφέροντος στους πολίτες από άκρη σε άκρη της περιφέρειάς μας. Κάθε πράξη της νέας Περιφερειακής Αρχής έχει ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα».
Παρόντες ήταν επίσης, οι αντιδήμαρχοι Ελασσόνας, Δημήτρης Καρανίκας και Στέλιος Δημουλάς , οι πρόεδροι των κοινοτήτων Κρανιάς, Λουτρού και Άκρης οι κ.κ. Νίκος Γκουνέλας, Λάμπρος Καλύβας και Στέφανος Τσιανάκας, καθώς επίσης και ο τεχνικός σύμβουλος της Περιφέρειας Κώστας Κολιός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass