Σύντομες ειδήσεις

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2024 13:45

Ανοιχτή συνέλευση στον Αμπελώνα

Η Δημοτική Αρχή Τυρνάβου καλεί τους κατοίκους του Αμπελώνα σε ανοιχτή γενική συνέλευση ενόψει των εργασιών που θα γίνουν από τη ΔΕΥΑ Τυρνάβου στον δρόμο Αμπελώνα – Λάρισας, καθώς και άλλων προγραμματισμένων εργασιών. Η ανοιχτή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη και ώρα 6:00 μ.μ. στο Πέτρινο Δημαρχείο Αμπελώνα.

 

 

Εκλογές στο ΠΚ ΔΕΗ Λάρισας

Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεγκτικής επιτροπής προκήρυξε το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων Δ.Ε.Η. Α.Ε. Νομού Λάρισας. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στην αίθουσα της λέσχης που εδρεύει στη γωνία των οδών Αστεριάδη & Ικαρίας, συνοικία Νεράιδα, αύριο Πέμπτη 20 Ιουνίου και ώρες 9:00 έως 19:00.

 

 

Του πήραν το πορτοφόλι με 370 ευρώ

Συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, λίγη ώρα νωρίτερα, ένας άνδρας επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε. όπου τον ανέμενε ο ένας από τους δράστες, ενώ ο άλλος δράστης, ο οποίος ήταν κρυμμένος σε παρακείμενο όχημα, τον τράβηξε αιφνιδίως έξω από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες επιτέθηκαν στον παθόντα, χτυπώντας τον στο κεφάλι και το σώμα, αφαιρώντας του το πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Η κινητοποίηση των αστυνομικών ήταν άμεση, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό των δραστών, επιβιβαζόμενων στο όχημα, και την ακινητοποίησή τους.

 

 

Θεία Λειτουργία στην Κατασκήνωση της ΓΕΧΑ στη Σκοτίνα

Την ερχόμενη Κυριακή 23/6/2024, Κυριακή της Πεντηκοστής, θα γίνει στην κατασκήνωση της ΓΕΧΑ στη Σκοτίνα Πιερίας Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Εσπερινού της εορτής του Αγίου Πνεύματος με τις ευχές της γονυκλισίας. (7.00-10.30 π.μ.).
Για τη μετάβαση στον χώρο της κατασκήνωσης θα υπάρχει λεωφορείο που θα αναχωρήσει στις 7.00 π.μ. από την πλατεία του Αγ. Βησσαρίωνος και από την οδό Ανθίμου Γαζή (4ο Γυμνάσιο).  Δηλώσεις στο βιβλιοπωλείο της ΓΕΧΑ (οδός Μανδηλαρά 14, τηλ.: 2410-621685).

 

 

«Να δικαιωθούν τα παιδιά μου»
* ΤΟΝΙΣΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ * ΓΙΑ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ ΔΙΑΚΟΠΗΚΕ Η ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑΣ

Με καταθέσεις μαρτύρων ξεκίνησε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας η δίκη για το διπλό φονικό της Μακρυνίτσας Πηλίου με κατηγορούμενο έναν 31χρονο Βολιώτη, ο οποίος με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα την 28χρονη σύζυγό του και τον 27χρονο αδελφό της.
Στο πλαίσιο της δίκης κατέθεσαν χθες οι γονείς των αδικοχαμένων αδελφών περιγράφοντας τα όσα τραγικά συνέβησαν το απόγευμα της 5ης Απριλίου 2021 στο πατρικό τους σπίτι, με τη μητέρα να ξεσπά σε λυγμούς περιγράφοντας τη δολοφονία των παιδιών της.
Μετά και τις καταθέσεις και άλλων μαρτύρων η δίκη διακόπηκε για τις 25 Ιουνίου, με τον πατέρα των αδικοχαμένων παιδιών Αποστόλη Τσάπα σε δήλωσή του στα ΜΜΕ να σημειώνει μεταξύ άλλων πως «ζητώ να δικαιωθούν τα παιδιά μου και η ποινή να παραμείνει όπως είναι, δύο φορές ισόβια κι εξίμισι χρόνια φυλάκισης.
Ποτέ δε θα είναι ξανά ίδια η ζωή μας, όπως παλιά. Ευτυχώς που υπάρχει και το εγγόνι κι αυτό μας δίνει μια ελπίδα ζωής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass